• muggles

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Jag är så glad och tacksam att jag endast har stött på underbara läkare och sköterskor i den här gyn-karusellen. Både gynakuten på Sahlgrenska (där jag träffade sammanlagt 5 olika läkare) och på Carlanderska har de varit helt underbara. Det sista man behöver är att bli snorkigt bemött - det är så känsligt ändå just det här.

  • muggles

    Cicci: grattis till Vickevire!!!


    JAg tyckte SATC II-filmen var en 3: (första filmen fick betyg 4-5 av mig) men helt klart ingen 1:a som det stod i många tidningar. Lite väl lång och på slutet kändes det som att de försökte fylla ut tiden bara. En stor nackdel är att de är så länge i öknen, man vill ju se dem i NYC. Men helt klart värd att se - mkt ögongodis!!!

  • muggles

    PB: man kan ju inte tvinga fram känslorna, så försök bara följa med. Sorgen kommer när den kommer, när du är redo. Du kanske just nu inte vill sörja för du vill fortsätta hoppas, och vad ska du då gråta för, om du fortfarande hoppas? Du verkar ha väldigt bra kontakt med dina känslor så jag tror inte det är ngn fara att du stänger in dem. Det är ju lite jobbigt kanske att ha en massa folk hemma nu, och försöka agera "normalt" men samtidigt kan det ju vara skönt att slippa tänka för mkt?

  • muggles

    Själv håller jag på att landa ordentligt i att vi blir "bara" 3 i familjen. På många sätt känns det ändå rätt bra, och jag är så tacksam varje dag för att vi fick vår fina dotter. Nu i efterhand känns det som ett under att hon blev till.


    Apropå det här med att uppleva svårigheter i livet (tex svårigeheter att få barn) så tror jag att man uppskattar de bra stunderna mer om man har haft svårigheter. Att njuta av livet här-och-nu är ju det det går ut på.

  • muggles

    Nu behöver vi lite onsdagsmusik!


    Den här låten upptäckte jag på ett spinningpass för några veckor sedan (spelas en del på radio också):


    GRYM! (Lyssna in refrängen...)

  • muggles

    Jag gillade bildtexten "Lappis och Roger" HAHAHAHAAAAAAAAA!!!

  • muggles

    Lappis: den är grym att cykla till! Här kommer en annan bra spinninglåt:

  • muggles

    Här är nästan helt tomt på kontoret: folk är på semester och på möten. Jag är nästan helt ensam så jag vräker på med lite musik


    Har inget att göra heller, det är helt sem-lugnt.


    Lappis: går det bättre med beställningarna nu då?

  • muggles

    Den här har jag alltid gillat:


    (en av få låtar där jag gillar covern bättre än originalet)


    Men mitt hår är verkligen inget speciellt, ni är bara överdrivet snälla mot mig nu!

  • muggles

    Lappis: hela skivan är bra, har lyssnat in den på Spotify.


    Telis: jag lyssnade in Ida Redig som du tipsade om - GRYM! Precis sådan musik jag gillar att ha på hemma när man lagar mat och bara softar!!!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen