Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    men va fan, fick en känsla av att det var något som jag glömt och det var ju muggles VUL! Hörru gumman, en i rätt storlek låter ju som en bra start iaf, de hinner komma ifatt någon till på det och det är ju inte säkert att långtidsodling är det bästa, bästa värmeskåpet är ju i livmodern!

  • nennesjuttioåtta

    hej vänner! jag gör några till dig .-)
    Hppas ni får ordning på lillprinsens vanor snart, hur är det med foglossningen? Låter som du har fullt upp både ute och inne, men trädgårdsarbete är ändå rätt meditativt, tycker jag!

    Ea
    hur har det gått med budgivningen förresten? Hört något mer?

  • nennesjuttioåtta

    apropå meditativt, nu ska jag ta mbarnmorskan på orden och meditera i soffan med nancy. Puss på er!

  • nennesjuttioåtta

    Oj första inlägget från Nennemannen... 

    Tjuvläsaren har loggat in på fruns konto, bara för att säga till Sweet att vi vill gärna ha en vit lucka. Tusen tack för hjälpen!

    (Jag fick lov av henne att loggan in, hon lägger pussel och har väldigt svårt att slita sig när hon har börjat)

    Passar på att tacka alla Er här inne för det stöd ni har varit på vår jobbiga resa mot plusset.

    Tack!

    Hälsningar P 

  • nennesjuttioåtta

    god morgon!!! Nennekvinnan här igen!


    Sweetie – ! Apropå din kliiga hals, det är inte någon ventilation just i sovrummet som kanske har några mögelsporer som gör att du blir konstig i luftrören? Eftersom du kände det bara där? Tror inte heller det är katterna, de är ju överallt och det är väl mest kli i ögon och näsa om man är allegro då? (det var ett sketet 1000-bitars bara, men ett Wasgij Destiny så man kan ju ändå inte kolla på bilden på locket, hann nästan klart)


    AM – ! Hittills så är det bara en i bekantskapskretsen IRL som gissar på en kille, så hoppas Pricken inte lyssnar på henne...  


    Vänner – skönt att foglossningen blir bättre, jag ser fram emot den dagen då det släpper här. I natt har det varit överjävligt, efter att ha haft flera dagar som varit bra och jag klarat mig utan bälte. Jag kände igår att det höll på att bli sämre igen så därför blev det ingen soffa med Nancy (då hade jag aldrig kommit därifrån) utan sitta med pusslet istället. Lycka till mot maskrosorna, jag känner igen den sköna känslan när man får upp rötterna! Jag gillar iofs kvickroten bättre, för då kan man till slut hitta på huvudledningen som är som en jävla trädgren och bara huuööööööööhhhhh dra upp den där och känna sig som godzilla. Ja, inte nu då, men i fjol när jag grepade ur hela landet som bara bestod av kvickrot. Men vi har mycket maskrosor som trivs bland kullerstenarna och där ska jag bara ta en och så den där och bara den också och där var det en stor och äh jag tar den och den och den när jag ändå är igång och ... sen vila. Vad gulligt att Prinsen också gillar trädgårdsarbete! 


    Tinga – skönt med hårt arbete som ger så bra resultat som en stor fin gräsmatta! Lovely!


    MSW – oki, men om det hoppar mycket men håller sig inom de värdena så borde det väl också vara bra? 


    EA – hoppas HOPPAS att du har kunnat sova inatt och gjort en troscheck på morgonen med prickfritt resultat.

  • nennesjuttioåtta

    just nu är det så sjukt kul med magen, den rör sin som tältdukarna på Hultsfred när alla pinnarna är utdragna utom en (fan, det här blev ju snuskigare än jag tänkte). Vi känner ibland en liten fot (?!?) som man kan trycka undan och sen sparkas den tillbaka några gånger efteråt. Eller trycker ut huvudet eller rumpan eller knäna eller allt samtidigt så magen ser ut som undersidan på ett äpple. åh vad jag kommer sakna det här buffandet! P pratar och pratar och igår kväll sjöng han en snuskvisa bara för att kolla om det kommer bli den enda som Pricken kommer somna till när h*n är ute. Igår sparkade den på någon nerv eller något annat för det kändes som när man blir borrad i pulpan (det där lät ju också snuskigt men det är det ju inte) och hela jag ryckte till, nästan hela morgonen från kl 4 och ända fram till lunch. Blev lite rädd ett tag men det är väl som vanligt heeelt normaaaalt.  

  • nennesjuttioåtta
    Ore skrev 2010-05-27 08:29:31 följande:
    Kul att nennemannen tittar in också (Frånsett eventuell smygläsning, då...)' Aha, så era tåg var inne ett bra tag före mitt... Måste tänkt litet konstigt när jag bokade, för då trodde jag att jag bokade ett tåg som var inne ungefär samtidigt som Mugglans... Inte för att jag vill vara pessimist, men har vi någon back-up plan ifall det regnar???
    AM har säkert plats för oss alla.
  • nennesjuttioåtta

    BS – ingen. Aning. Glass? (Ni hör ju, jag kommer bli värsta morsan)


    Hur uttalas Iris på skånska?


    Sa vi inte humlegården vid bra väder? hur många är vi?!?!?

  • nennesjuttioåtta
    Tinga skrev 2010-05-27 08:58:50 följande:
      Är du orolig för att vi inte ska få plats? Du har ju iofs ganska stor mage nu, men ändå.
    jag behöver svängrum! Ska vi hyra globen?!?

    Hahhaha och ja, jag trodde nog ni kunde uttala iris men det är ju ett R med och jag kan inte skårra så bra så här lät det inte vackert utan mer som att jag fastnat med en gös i halsen. Petååårrrr Melkååååårrr, nä det är nog värre faktiskt. Men – Per då, säger ni Påårrrrrr?  


    EA – *gulp* men det låter ju... bra. Annars då, har mäklarn hört av sig? 


     


     


     


     


     


     


    Ih!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen