Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    *rullar lite på stolen* NÖTTER! WOHOO!

  • nennesjuttioåtta

    ha en härlig fredag Lappis! Oc ni andra också! Hoppas få rappoort av muggelibuggeli ikväll... och från EA också. :-s 

  • nennesjuttioåtta

    hellååååååååååååå wohoooo! Muggelibuggeli!!!! Grattis än en gång till framgångsrik skörd och insättning. Peangen är på här. *gnnnnh*


    jösses vad helgen brakade iväg fort. I fredags hände inte så himla mycket, mer än att jag fick en propp under foten. Det ska inte vara någon fara sa de på 1177, så länge den inte satt i vaden. ont gjorde det iaf, men nu känns den inte längre. Sen har jag karvat vidare i trädgården, börjat nytt pussel, vilat en hel del och P har dragit VA i källaren och sen åt vi på italienaren på stan med ett par vänner och deras dotter på lördagskvällen. Kanske dags att passa på och göra det oftare nu i sommar... och så har jag bakat rabarberkakan Tinga tipsade om, yeiks vad god den blev! Skördade rabarbern i fredags, 2,5 kg vägdes den in för utan blast. Så det blev några påsar till frysen också för saftkok senare i sommar. Och då lämnade jag de stjälkar som var lite mjäkiga. Kanske skulle ha sålt till Stockholm i stället  


    Tinga, gillar de messmör kanske? Det är ju nyttigt, men kanske inte så fett? 

  • nennesjuttioåtta

    AM – grattis till nappfriheten!

  • nennesjuttioåtta

    muggels/lappis – ja jag pratade med min mamma och hon hade haft flera i händerna när hon var gravid och om hon säger att det är lugnt så litar jag på henne (även om det var hennes idé att jag skulle ringa 1177). Men hade den suttit i vaden t ex så hade den kunnat lossna och gå upp i lungorna, men nu verkar det inte vara någon fara för det så... Det var ändå skumt för jag hade stödstrumpor på! 


    Hellre en propp i foten än en hemorojd i röven, säger jag. Man får var glad för det lilla.


    Hattis – ni har inte börjat någon utredning än? Förstår om de känns läskigt, men när man väl är i det så känns det skönt att bli uppkollad (fast an blir nojjig av det med).


    PB – fått någon glad gubbe?!??

  • nennesjuttioåtta

    hej kokisen! hur mår du?!?!? Låter speedad iaf, och det måste ju vara ett bra tecken – härligt! jag ska framföra din idé för maken, aka hälsohitler, som nu börjat mjukna lite i godisfrågan.  


    EA allra varmaste kramar till dig också, tänkte inte på att jag inte varit inne i helgen utan bara läst. Men tänker på dig och er och vet exakt hur det känns med failure på ivf nummer 2. Ska du fråga om AH nästa gång? Eller vad har din läkare för teori h*n vill testa?


    Cicci – vinkelivink!


    Lapinette –

  • nennesjuttioåtta

    Lappis, vet inte om länken var så bra men hoppfull åtminstone! FL är inte bara misär! Och jag har tänkt mycket på det. När de nu kan välja ut det bästa embryot, då måste väl ändå risken för kromosomskador minskas ofantligt? Kan man tycka. Och det verkar ju som att många IVFare får sämre värden pga just IVFen. 

  • nennesjuttioåtta

    koko – ja, han äter snickers när han är ute på sin räsercykel "för det måste man ju äta då för att orka". Fast så strikt är han inte, det var mer i början, då var knappt lördagsgodis tillåtet "den kommer väga 6 kg!!". Men eftersom jag är mellanbarn så är jag van vid att bryta mot förbud och regler, så han fattar ju att det inte funkar att hålla på så. Det triggar ju bara... Nu är jag ju inte så godissugen, men eftersom frysen håller på att fyllas med fikabröd inför kommande fikor så får jag min beskärda del av 6-kilosbyggstenar ändå.  


     

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen