• muggles

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Porchez: Mr Right Now - bra uttryck!!


    Ang solning så har jag läst att vissa (läs: experter) anser att bebisen kan få det för ljust i magen om man solar magen utan att lägga ngt över. Det har visst gjorts studier som visar att bebisen vänder sig bort från ljuset om man strålar med starkt ljus (typ stark lampa) mot magen. Men det är ju inget farligt med att det blir lite ljusare (hur ljust kan det bli där inne?!) och om bebisen vänder sig bort så är det väl fine då?! Jag tycker sådana råd är rent nys och inget att bry sig om! Jag tror att bebisen är ytterst väl skyddad mot för mkt ljus och värme inne i kvinnans kropp. Är det ngn som lider av för mkt värme så är det väl kvinnan själv då (man blir ju mkt varmare som gravid).


    Oupsie: jag förstår oron men ibland måste man kanske "go with the flow"? Nu har ju "livet" bestämt åt er att du skulle bli gravid så det där med jobb får ordna sig sedan. Jag tror säkert att det går att få senare; om du inte får drömjobbet med en gång så går det att jobba så uppåt (det har jag gjort). Försök att sköta om dina nätverk under mammaledigheten så ordnar det sig tror jag!

  • muggles

    Oupsie igen: du kanske kan sätta dig under ett parasoll och njuta av värmen med en lätt bris? Tänk på oss här hemma som får nöja oss med 22 grader!

  • muggles

    Lappis: kom på efteråt att min kommentar om champagnelektionen kunde låta lite sarkastisk - inte alls menat så! Vad skönt med pappersexercisen!!! Ska bli så spännande att följa er i höst - är det några månaders väntetid efter att ni fått godkännandet?

  • muggles

    Igår tog jag halv semesterdag och stack hem efter lunch - la mig på baksidan i bikini och solade. Spotify på i bakgrunden och vindsus och fågelsång - härligt härligt! Sedan klippte jag gräset och rensade häcken ren på ogräs, och lyckades förmå mig till att ta kål på 2 mördarsniglar med. UÄK! Vad gör de ute på gräsmattan en solig dag, borde inte de gömma sig i jorden el nåt?!


    På kvällen gjorde vi stekt torsk med skirat smör och riven pepparrot, färskpotatisar och färsk vit (tjock) sparris - supergott!!! Så enkelt men så underbart mumsigt!

  • muggles

    Lappis: det verkar svänga fort i din bransch! Här är det total sommarstiltje - jag tror jag tar halvdag idag med.

  • muggles

    AM: låter som en riktig testosterongubbe! Kläm åt honom ordentligt!


    Har ngn möjlighet att lägga in rabarbertårtereceptet igen? Jag missade att spara det...

  • muggles

    Lappis: nej ingen rabarber, däremot några hallonbuskar uppe vid tomtgränsen mot skogen. Vi får tillräckligt med rabarber från svärmor

  • muggles
    Telis skrev 2010-06-29 16:27:31 följande:
    På tal om mat till spädisar - hur gör ni andra, ger ni maten när dom sitter nakna i badkaret eller? OMG, vad kladdigt det blir!!
    Vad sägs om en sådan här: www.inthepocketbaby.se/sida.asp&prod_id=3&lang=
  • muggles
    BrudSommar2006 skrev 2010-06-29 17:14:06 följande:
    www.marigotbeachclub.com/ Här var vi. Perfekt ställe med barn, litet, ingen nattklubb som för oväsen, ett par restauranger inom gångavstånd, hyfsat långgrunt, inga vågor och inte alltför lång transfer från flygplatsen.
    Åkte ni med ngn svensk researrangör el fixade ni resan själva?
Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen