Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Telis skrev 2010-05-28 10:36:29 följande:
    nenne, vill ni ha en tjej?
    vadå, har du en till salu?
  • nennesjuttioåtta

    alltså jag kommer hela tiden på fördelar med båda könen. Vissa mer eller mindre fåniga, åååh en liten kille som man kan klä i gubbkeps och hängselbyxor AAAAW typ. Tror nog maken hoppas på en kille, jag har faktiskt ingen aning om vad jag helst vill ha om jag fick välja. Jag har drömt att det är en kille, och har förr sett oss med en liten kille, men han skulle bli så bra tjejpappa och jag hoppas att hon i så fall inte blir som mig som tonåring, huvaligen, men det vore fint med en tjej också, de vet man ju hur fungerar. 

  • nennesjuttioåtta

    jag har förstått det som att det är ganska säkert att Page kommer.

  • nennesjuttioåtta

    telis – vi tror ju att det är en tjej (inte bara pga AM ), men jag har öht svårt att se att det är ett barn vi ska få, jag har ju bara blivit tjock, typ.

  • nennesjuttioåtta

    jag vågar inte ens köpa kläder än, mer än den där lilla fleeceoverallen, som är i nyföddstorlek. jag har köpt lite som är typ för 1-2-åringar, då blir det liksom inte "till oss". Jag har inte tänkt på det tidigare men efter flera vändor på barnavdelningen och tummat lite på de små bodysarna och sen gå ut tomhänt med skuldkänsla som om jag beträtt förbjuden mark, så har jag nog inte fattat än vad som händer. Så att då fundera på kön... det är så abstrakt. Men som sagt, tidigare har jag alltid tänkt att vi ska få en kille, långt innan vi försökte få barn, men nu när vi tror (eller alla andra, jag försöker tro) på tjej så känns tjej helt rätt det också. Fast det är som blurrat från naveln och ned om jag mot förmodan funderar på att hålla det där lilla knyttet eller snusa bebis.

  • nennesjuttioåtta
    Telis skrev 2010-05-28 10:55:40 följande:
    nenne, jag tänkte på det förut, att om ett år har du ett barn som kanske håller på att lära sig gå. Otroligt, och otroligt häftigt!
    ja eller hur! jag kan se det framför mig, men inte att det är jag utan någon som ser ut som mig, som håller händerna på någon som tultar fram. Hela grejen är så sjukt svårt att greppa. Vi har ju lite grejer hemma som vi fått av släkt och så men inget som står framme. Det var lätt att beställa barnvagn, men det hade varit konstigt om vi hade fått hem den. 
  • nennesjuttioåtta

    BS – usch, är det verkligen så illa? Hade de inte nyss upptäckt det?  


     

  • nennesjuttioåtta

    WOHO redan lunch! när skulle Muggles på ÄP? Jag fuldansar för henne också (så att alla äggen trillar ner i skålen)

  • nennesjuttioåtta

    snorkis just det, vad tråkigt med jobbiga besked! Hoppas det ordnar upp sig! Skönt att läsa att du mår toppen som gravidis iaf!!

  • nennesjuttioåtta

    nu – matjessill, potatis och gräddfil med gräslök. Ingen öl den här gången (hittade f ö en jättegod alkofri!) men vatten går väl bra det med.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen