Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    PB – vi har ju naturtomt, gjorde bullar ifjol av blåbären (tillsammans med vit choklad!), så långt de räckte. Nåja, jag har sån koll iaf att jag vet att vi har väldigt sur och genomsläpplig jord. Jag har lagt några bilder i bloggen! 


    nu ska jag hem och krafsa fram mer av stenläggningen... ett evighetsprojekt, känns det som.

  • nennesjuttioåtta

    helåååå!


    Snaily – tack! Mitt i natten tittade han ut! IIIIHH!! Växtzon VII har vi hemma hos mina päron, men de har ändå lyckats få både plommon och annat att ta sig, men det är nog tack vara det höga planket som gör att det blir en annan zon där. Den talangen har dock inte spritt sig i rakt nedstigande led. Hoppas tiden går snabbt nu i tre veckor!!!!


    BS – Vi får anmäla oss till samma trädgårdskurs, tror jag. :-s


    Sweetie – ååååhhhh jag hade gärna åkt men jag har andra åtaganden i sommar.  


    Ore – ouch, hoppas som sagt att det värsta är över hos käftis!


     

  • nennesjuttioåtta

    vickan, var det du som hade skötbordet i tvättstugan i källaren? Kanske skulle ha två, ett där för nummer 2 och ett uppe i barnrummet för nummer 1, tills vi gjort om badrummet och fått mer plats. Fast då har nog inte Pricken någon blöja längre, med vår takt. 

  • nennesjuttioåtta

    hej piggelin!


    Muggles, vad gulligt med trosor på Moa! hahha, precis som du mamma! Hoppas det blir fläckfritt resultat! Stora tjejen, cheeesus! Ja, det kanske är en bra idé? Det är väl också bara att testa, funkar det inte får vi tänka om. 


    Lappis förresten, vilken härlig reseberättelse om NYC! ÅÅÅÅH jag vill dit igen så himla gärna! Hoppas på det nästa år.... 

  • nennesjuttioåtta

    Annars då Piggis, händer det något spännande i livet? Såg om resan till malmö, lät mysigt!

  • nennesjuttioåtta

    Parnassia, det verkar som det är Ormöga jag har i rabatten, vad kul! Tack!!!

  • nennesjuttioåtta

    Lappis, ja det är planen.


    Piggelin – shit pommes frites! Det är ju inte så långt efter mig??!?! *räknar* Är du halvvägs typ redan??!?!? Grattis!!!!

  • nennesjuttioåtta

    lappis – hade en vän som kom hem från Japan förra veckan, första gången utomlands! han var väldigt nöjd (förutom den långa restiden). Svårt val, Namibia lät ju helt fantastiskt också!

  • nennesjuttioåtta

    BS – då får nog du gå C-kursen, det där verkar ju lovande! Jag tror nog de där beställnignsplantorna hade för stora problem för att klara sig utanför sin uppväxtplats, vissa ska man inte slita upp där de har sina rötter. Eller nåt. Jag har nämligen också lyckats hyfsat med det jag köpt på handelsträdgården. 

  • nennesjuttioåtta

    Lappis – jo det är klart det är. Men då skulle jag tagit Namibia, eftersom ni förmodligen kommer åka till japan sen när ni fått barn och det inte är lika händigt att åka Land Rover och sova under stjärnorna med lejon då.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen