Inlägg från: sweetstreet |Visa alla inlägg
  • sweetstreet

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Mugglan,


    tycker det låter bra att äggisarna är på gång. De hinner säkert växa till sig lite mer tillf redag också! Och tänk inte på antalet så mycket ändå. Minns Koko som fick 2 (om jag nu minns DETTA rätt då... ) och Conny var ju det ena av dessa Guldägg!


     


     


     

  • sweetstreet

    Snaily,


    läste länken och jag har nl koll på sådant som låga papp-a värden men jag hoppas innerligt att du ska kunna få bättre besked ang detta samt OM det finns ngt ni kan göra för att förbätra chanserna till en fullgången graviditet. Typ sängläge om så måste till.


    Hör med BM och/eller läkare!!!


     


     

  • sweetstreet

    Lappis!


    Härligt att ni fått iväg åtminstone de första sidorna av era memoarer!!!!! Good Job som man ska utropa här till sina barn när de gjort ngt bra...


    Jag tar gärna emot bilder om du har. Sjäklv har jag itne fört över till datorn än mer än de från första kvällen. men ska försöka göra det snart.


     

  • sweetstreet

    För att vara ego ska jag berätta att jag fortfarrande inte mår helt bra. Hostar som en tok i perioder på dagarna men värst är kvällar o nätter.


    Inatt vaknade jag strax efter att jag somnat av att jag tyckte det kändes som ett tryck över bröstet. Det kändes liksom som en stickig känsla där och det framkallade en massa hosta ocskå. Det hela slutade med att jag gick upp och lade mig i soffan i vardagsrummet för att inte väcka maken och lilltjejen. Sedan lyckades jag somna där för jag var så trött, men vaknade vid 5-tiden i morse av att jag frös. Gick in i sovrummet igen för att krypa tillbaks i sängen men så fort jag kom in i rummet så fick jag tillbaks den där stickiga känslan i bröstet och luftvägarna liksom "drog ihop sig" på ngt underligt. Obehagligt! Så jag tog bara en filt och gick tillbaks ut i vardagsrummet och fortsatte sova på soffan.


     


    Om det inte blir bättre nu under veckan ska jag gå och kolla mig. Är lite orolig över att det är ngt mer jobbig bronchitis eller så. Men mest orolig är jag OM det skulle vara ngn allergi som är på gång att utvecklas. Tänk om jag är allergisk mot våra katter!?!?!?!?? Då vet jag itne vad jag skulle göra ärligt talat. De är ju som en del av vår familj!!!!!!!


    Men jag hoppas att det är ngt annat. vad som är positivt är att jag inte känt av detta tidigare när jag t ex gosar med katterna så det borde inte vara de som framkallrr detta. Kanske var det bara ngt i rummet? Det är extremt fuktigt här nu så kanske fuktigheten samt värmen som var i sovrummet (ACn var avstängd) gjorde att mina redan irriterade luftrör sparkade bakut? Vad vet jag.... Hoppas ändå att det snart går över.


     


    Jaha, det var min egostory....

  • sweetstreet

    Fru E,


    jag tycker det är så spännande nu!! Håller verkligen tummar och tår för dig.


    Har nog även missat men PB du är väl också i spruttagen eller i andra tag, just nu?!?


     


     


     

  • sweetstreet

    Vänner,


    vad härligt det låter att ni trivs så bra! Jobbigt med nätterna och matningen men jag tror det kommer gå över. Det handlar om så mycket när de är så små. Tillväxtfaser och allt. Himmel, jag ahr typ glömt allt sådant! Det är ju värsta babyboomen på dagis nu och jag inser att OM vi satsat på en tvåa nu skulle jag känna mig skiträdd inför allt det jobb som det skulle innebära.... Nu har hon ju äntligen börjat bli lite emr självgående, om än j-gt mammig vilket kan suga musten ur mig ibland. Men ändå. Inte det där med nattvmatningar etc.... 


    Jag har inga direkta råd att ge dig om detta med maten. tror att ni helt enkelt får fortsätta göra som ni gör och "prova" sig fram. Dessvärre, men också dessbättre gissar jag (i vissa sammanhang) så kan ju syskon vara väldigt olika, så vad som passade den första är ju inte helt säkert att det passar nästa? Om jag förstått rätt.

  • sweetstreet

    Oj, nu när jag ÄNTLIGEN har lite tid att vara här inne så är alla borta... jaja, så kan det vara.


    Hoppas att kunna gå lite tidigare idag. Dels ska jag ringa mamsen för hon fyller år idag, och dels hoppas jag kunna vila lite efter nattens vakna timmar. Jag blir ensam med lilltjejen ikväll för maken ska ut och festa. En av hans kollegor slutar och de ska ut o rulla hatt inatt. hm, han lär vara rätt trött för han gick upp tidigare i morse också eftersom han bokat en maskin på jobbet som bara var ledig tidigt på morgonen....


     

  • sweetstreet

    Nä nu ska jag kolla min gel. Den borde vara klar nu och om det ser ok ut kan jag snart ta lunch.

  • sweetstreet

    Heej Nennemannen!


    Jag fick mailet också! VIT lucka ska det bli!!!!


    KUL att du loggar in när din gravida fru lägger pysselpussel! Hoppas de är ngt svårare än de vår lilla tjej lägger, om inte så tror jag hon fejkar. ja Din fru alltså. Och bara skylle på pusslet. men om det är ett sån´t där svårt med 5000 bitar som alla har ungefär samma kulörskioftningar av grönt och gråbrunt på sig så förstår jag att hon inte kan slita sig....


     

  • sweetstreet

    Fan vad GÖTT Lappis!!!


    Jehooooooo!!!


     


    Ett datum! och augusti är verkligen inte långt bort!!!!!! Sååå bra! Du der där med baket tror jag är överdrivet. kanske gör du ngt helt annat istälet. Typ något gott "och nyttigt" snacks??? Eller en fin fruktskål? Eller om det fortfarande är sommarvärme någon gåd fruktdrink (alkofri då kasnke eftersom jag gissar att soxctanter på spång i jobbet inte dricker sprit.... )


     


     

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen