• snaily

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    För att byta ämne - helt galet vad länge det är ljust på kvällarna nu! Enda tecknet på att det börjar bli sommar snart (eller åtminstone vår). Solen ner 21.42 här idag. (Intresseklubben antecknar...)

  • snaily

    EA
    Lycka till på VUL idag!


    Nenne
    Ja, 10+5 idag.
    Fick meddelande om Klungan-programmen på facebook! Men vem f-n har kanal 9??


    Har just varit och tagit blodprov för KUB-test. Undrar när det dyker upp någon kallelse för UL?


    På min lilla arbetsplats har de ett viktigt halvhemligt möte i köket, och jag som behöver komma åt min lunch! Nåja, de får väl finna sig i att bli störda... min mage skriker.


    Bara en eftermiddag kvar att jobba, sen fem dagar ledigt, tjohooo!

  • snaily

    AM
    I vecka 10+5 nu så jag får alltså ge mig till tåls några veckor.
    Kul med intervju! Håller en tumme!


    Nenne
    D-kupa, helt galet!

  • snaily

    Oj, var Televinken med i tävlingen också! Nu har jag röstat på honom också!


    Tittar in bara för att säga hej, och hejdå! I morgon åker vi söderut, ska försöka hinna med att träffa några trådisar också på vår resa, kul!


    Ore: har mailat dig på fejjan.


    Nu måste jag packa!


    Förresten hade jag fått en kallelse till nupp-ultraljud idag, den 24 maj vilket blir v 12+4.


    Puss & kram på er alla!

  • snaily

    Har läst via mobilen sen i onsdags men inte kunnat skriva. Skulle enligt uppgift kunna surfa gratis på vandrarhemmet där vi är nu via Telia surfzon, men efter att ha pratat med fyra olika personer på Telias kundtjänst och bara mötts av förvirrade svar och till slut blivit bortkopplad , så gav jag upp och betalar nu för en timmes surf!


    Skickar mina allra största kramar till September med familj! Det är så sorgligt och orättvist att det inte finns ord!


    Omsan
    Det låter rent ut sagt skitjobbigt att vara tonårsförälder, din stackare! Hoppas verkligen resten av helgen blir bättre för er!


    Fru E
    Grattis till en enorm äggskörd!
    Ni får sälja alla era många eskimåer på svarta marknaden sen


    Muggles
    Hoppas det gick bra med första sprutan, och alla jobbiga tankar den medför!
    Tack för tipset om Mañana förresten, väldigt mätt just nu! *rap*

  • snaily

    Haft två härliga dagar i Västergötland, hundutställningen gick väl inget vidare men bra tyckte maken för då var den snabbt avklarad och vi hann göra en massa andra skojiga saker. Hälsa på Ore bland annat där vi fick världens godaste fika! Tänkte inte alls på om lägenheten var ostädad förresten Ore! - min toleransnivå för stökighet och smuts är rätt hög med tanke på vilka latmaskar jag och maken är ibland, och vi har inte ens några barn att skylla på.


    Nu har vi tagit oss ända till Göteborg, vårvarmt och härligt här! Fast total stadschock för en lantlolla som jag. Inte hunnit med så mycket mer än att installera oss på vandrarhemmet och äta en god middag. I morgon blir det lite promenader (ska det regna förresten? Nåja, Korven måste ju ut och gå ändå.) och lite shopping för maken och lite mer mat förstås.

  • snaily

    September
    Skrapning också, fy sjutton. Kan inte ens föreställa mig hur jobbigt det måste kännas, men du resonerar väldigt klokt och realistiskt. Skickar fler kramar!


    Ore
    Flitigt jobbat med stavmixern må jag säga!


    Hattis
    Mja, kortsemester kanske man kan säga, åkte hemifrån i onsdags och åker hem igen imorgon. (Vill inte!)


    Tinga
    Ja, vi var på tapasrestaurangen igår, rekommenderas!
    Nu har dessutom den här stan klarat av skyfallet den här lördagen så ni borde få strålande fint på Varvet nästa lördag! (för visst skulle du springa?)


    Haft en väldigt trevlig dag trots regnet. Började med en liten promenad innan det började regna, sen gjorde vi lite ärenden med bilen och lyckades på köpet få en hel Göteborgs-sightseeing tack vare att vi körde så mycket fel. Eller rättare sagt - vi skulle gärna kört rätt om det gick och inte var antingen enkelriktat, förbud mot vänstersväng, förbud mot högersväng eller enbart spårvagnstrafik tillåtet. Jag överlät bilkörningen helt på maken tack och lov, jag är dessutom mycket bättre kartläsare än honom och tack vare det så hittade vi rätt överallt trots trafikkrånglet.


    Kollade in området där maken bodde för hundra år sen (eller om det var 14 säger han nu ), var sen på guidad tur på ostindiefararen Götheborg, väldigt fint och intressant! Promenad och fika i Slottsskogen på eftermiddagen och indisk mat ikväll.


     

  • snaily

    För övrigt kan jag varmt rekommendera det här vandrarhemmet (Stigbergsliden) om det mot förmodan är fler halvsnåla eller halvfattiga människor som funderar på en Göteborgstrip! Väldigt hemtrevligt och bra läge.
    Nu ska jag sluta tjata om vår Göteborgshelg och börja packa istället.
    Måste förresten bara tillägga att lantishunden Korven har uppfört sig utmärkt trots stadstressen, han är så duktig! {#lang_emotions_heart}

  • snaily

    Muggles
    Vill bara påminna om att jag vid ivf nr 2 "bara" fick ut 6 st ägg! Och det gick ju bra ändå, eller har gått bra hittills, peppar peppar. (Märks det att jag börjar bli lite nervös för UL nästa vecka? )
    Krångligt med din obeslutsamma tant! Hoppas och tror det ser bra ut ändå på onsdag. Om försöket avbryts tror jag det kostar gratis, så var det i Falun i alla fall.


    Vill också önska EA lycka till, lite såhär sent omsider!


    Lappis
    Vilken TUR att ni tog er hem! Med tanke på att ni ska flyga och flänga iväg nästan direkt igen också.


     

  • snaily

    *känner mig alldeles utmobbad, för att inte säga rädd om livhanken* {#lang_emotions_cry}


    /snigeln

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen