• Lapinette

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Har suttit själv här den senaste timmen och kan ju inte påstå att motivationen är så där på topp fredag eftermiddag. Packar ihop och drar på helg istället. Kanske kan jag öppna datorn och fnula lite på nästa projekt hemifrån på söndag istället?

    Hörrni, vi som inte ses senare ikväll - vi ses imorgon!

  • Lapinette

    snaily - vi har så rätt så i våra vibbar! ... hoppas, hoppas, hoppas jag. Sitter du fortfarande på muggen för jag ser att du har grön plupp?

    Vi träffade husets korv nu ikväll. Han blev inte glad att husse pratade så länge med oss så han började morra. Första gången jag har sett honom sur. Husse sitter nämligen i styrelsen och snacket har gått sen i  lördags om att "de" som satt fast i hissen fick sitta jääääättelänge innan hjälp kom vilket bara är bullshit så det var bra att han fick förhandsinfo från maken innan de sa upp kontraktet med hissföretaget.

    Annars sjukt jobbig intervallspinning. Maken svettades floder ... som t o m kom in under min cykel! Och sen blev det pizza på Ciao, Ciao och ett glas vin fast maken har beslutat att vi inte ska dricka vin längre ... inte i veckan och dit räknades visst fredagar också. Ja, ja .. förslaget är ju bra men vi får se hur länge det följs.

  • Lapinette

    Tror alla som kommer imorgon har telefonnumret åtminstone till någon annan som kommer. Sen får vi dansa soldansen ikväll ... så det sabla regnet håller sig borta.

  • Lapinette

    Cissi - rött ska botas med rött !

    Själv sitter jag och tittar på Frankrike - Uruguay ... samtidigt fotbadd och laptop i knät. Inga moln än så länge ... trist!

  • Lapinette

    BS - håller med ... de där fransmännen är allt bra konstiga med sina söndagsmiddagar!

  • Lapinette

    Jösses, fotbadd!!! Märks det att jag har druckit ett glas.

  • Lapinette

    Cicci - vart i Kroatien ska ni? Vi åker inte förrän den 11 juli och då är det först Venedig och Slovenien innan vi tar 4-5 dagar i Istrien (Pula).

    Ska erkänna att jag har druckit nästan varje dag den senaste månaden . Inte mycket, inte varit full men likväl.

  • Lapinette

    Helt rätt Tinga ... det där höll inte länge för väl inne på Ciao, Ciao kunde maken inte stå emot ett glas till pizzan... fast han tog ett glas och inte två som han normalt brukar.

    Jösses, ut och springa NU!!! (tittar på klockan)

  • Lapinette

    kokisen  - det fattar inte jag heller?! Om det ska vara falskt så måste det verkligen vara bra och inte sånt där sötslisk som det ofta är.

    kokisen - jag har nennes nummer om du vill ha/behöver? Jag kommer kanske ta en tur på stan innan vi träffas vid Svampen och smsar om jag har det tråkigt men jag vet att på helgerna blir det ofta en låååång frukost och slött hemma hos oss så även till 12.00 kan bli stressigt ... japp, tjejer så är det när man inte har barn .

  • Lapinette

    Cicci - var också hyrt en lägenhet (för 4-5 nätter minns inte) som ligger söderut från Pula.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen