• muggles

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Lappis: tror EA skulle köra korta (för vi kör samma metod har jag för mig).

  • muggles

    EA: jag tycker att det hjälper att tänka att "svaret" på hur det ska gå finns i embryot/ägget, så som PBs läkare sa till henne. Det är på ngt sätt förutbestämt hur det ska gå. Jag vet inte varför men det lugnar mig. Jag har en kollega (som jag skrev om förra veckan tror jag) som har två barn idag, båda tillkomna genom ivf. Och inget av barnen blev till på första försöket. Så ge inte upp!

  • muggles

    EA: jag tror inte akun gör ngn skillnad, det har det ju inte gjort hittills.

  • muggles

    Lappis: surrogatmamma borde väl bara hjälpa om man har problem med livmodern el slemhinnan el ngt?

  • muggles
    passionsblomman skrev 2010-05-04 15:26:00 följande:
    Mugglan, joråsatte...idag är det en bättre dag. Tackar som frågar. Och tack för alla kramar förresten allihop. De behövdes igår. Det är ganska gräsligt när man har så mycket ledset inom sig att det liksom bara börjar rinna ut helt ohejdat utan förvarning och i omgångar. Man kan ju inte gå ner till affären ens en gång. Och säger någon något snällt så gråter man ännu mer.EA, jaha, då börjar spänningen på nästa deletapp av resan igen då! Hejja!
    Been there, done that! Kände mig sån hela mars... Som tur är går det över.

    Lappis: gud vad superdeppigt för din FL-kompis. Det känns så orättvist att vissa ska ha så svårt...

  • muggles

    Nenne: jag tror inte bilstolen blir "för gammal", det är nog lugnt. BeSafe ska vara väldigt bra (vi har varianten Izi Kid el ngt sånt).

  • muggles

    Nenne: jag tror det där är lite överdrivet. Den stolen känns otroligt stabil och är rekommenderad av NTF bla. Men är du orolig så köp en helt ny! Det viktigaste som jag ser det är att den inte varit utsatt för krock (då ska den aldrig användas mer). Köper du av en bekant kan du ju verifiera det - av den orsaken skulle jag aldrig köpa en bilbarnstol på Blocket för man kan ju aldrig veta.

  • muggles

    Alltså det här med trots - jag kan känna mig som en riktigt usel mamma när jag blir irriterad och arg för att Moa trotsar. Hon trotsar ibland väldigt subtilt vilket är nästan ännu mer irriterande. Typ hon blir lomhörd och man får tjata 5 ggr på henne för att ngt ska hända (tex att hon ska gå i el ur bilen). Hon gör saker otroligt långsamt och utdraget bara för att jäklas vilket man inte alltid har tid med en stressig morgon. Jag har börjat kalla henne "världens långsammaste Moa", suck. Hon totalignorerar mig ofta. Förr funkade det om man sa "gör nu detta el vill du att jag ska bli arg på dig?" och då gjorde hon det genast. Men nu skiter hon bara i det så då måste jag ju bli arg - och då blir hon ledsen. Och så går hon till pappa och säger att mamma var dum - typ.


    Ibland tänker jag att jag nog inte är skapt för att vara mamma Och därmed ska jag nog inte ha två barn - utan får väl vara tacksam att det bara blev ett...

  • muggles

    Nenne: babyskyddet ska man använda 6-9 mån (tror jag, kommer inte riktigt ihåg) el tills bebben blir en viss längd (som jag också har glömt). Vi hyrde babyskyddet av NTF för en liten summa, iom att vi bara skulle använda det så kort tid. Den riktiga barnstolen använder man sedan när man byter från babyskyddet tills de är runt 4 år kanske(?). De ska väl vara en viss ålder och ha en viss längd för att få åka framlänges.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen