• Parnassia

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Tidigare i våras fick jag tipset om Icas midsommartårta med lemon curd här i tråden. Nu funderar jag på om jag kan göra bottnen nu och frysa den? Ska ha den till midsommar. Någon som har erfarenhet av detta? Hilfe!


     


    www.ica.se/recept

  • Parnassia

    nenne - kramp! Usch! Stackare, det hade jag också på nätterna. Träningsvärk idag tom kanske?

  • Parnassia

    Lappis- Hur fult blir det då tror du? Jag menar, det är ju bara kanterna som kommer synas när den serveras, ovansidan täcks ju av "pynt".

  • Parnassia

    Jag dricker inte öl, men maken gör och han har just nu snöat in på Spendrups Pistonhead. Burkn ser urtöntig ut med en döskalle på. Men han älskar det och han bukar vara lite kräsen...


    www.systembolaget.se/SokDrycker/Produkt&Butik=0&SokStrangar=

  • Parnassia

    Men vickan! Minns du inte de bakade fyllda gurkorna i lämplig stad året efter det stora lägret?


    Hmm. lagom kryptiskt va?!

  • Parnassia

    Vickan - du har meddelande på FB!


     


    Lappis - jag kom att tänka på din fest. Den blev ju lyckad har vi förstått, men hur gick det lite mer specifikt på mingelbingot? Funkade det och vem vann salamin??

  • Parnassia

    Tittar in och läser ikapp och slås av deppigheterna och roligheterna som hänt i tråden!


     


    PB- känner så mycket för dig och vill bara krama dig, hjälpa till att klippa gräs och fixa inför gästernas ankomst (jag är bäst på bakning), skälla på personalen och kort sagt göra det jag kan! Svårt att göra på riktigt, men tanken räknas ju som det brukar sägas. KRAM!!!


    Snaily - ditt läkarbesök lät ju inte optimalt, men beskedet du fick var ju ok verkar det som iaf. Håll ut till RUL och försök minnas att statistiken ändå bara är statistik.


     


    Oupsie - grattis!! Får man väl säga ändå även om din förvirring verkar stor! Du landar förhoppningsvis mjuk och trevligt snart!


     


    Här hemma firar vi semester idag efter att ha "begravt" makens mormor igår. Vi laddar inför en midsommar i husvagnen (eller mögelkuvösen/tattartermosen, kärt barn har många namn! )

  • Parnassia

    H skrattar så att det hörs!


    Lyckan är total och solen skiner!


    Kram på er allihop!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen