• roodeberg

    Önska sig pengar

    Det känns nog bättre att antingen få ge ett "anonymt" bidragt i en skattkista (har varit med om det) än ett kontonummer. Alternativt presentkort.

    Var med om ett bröllop där paret skrivit att baren var till självkostnadspris (och då hade ju alla med sig pengar så klart) Men när vi alla kom dit så stod det en stor lapp 8som ingen kunde missa) att de bjöd på bar-drickat men att man gärna fick bidra till bröllopskassan (skattkistan). DOCK gjorde de både och - önska sig saker och pengar till resan. Kanske inte i m in smak.

    Jag är lite i vankel att önska sig pengar av gäster - blir det inte lite som att de ska betala sin del av bröllopet i reda pengar? Som sagt, jag är i vankel. Kuvertavgift skulle jag som gäst inte alls uppskatta.

  • roodeberg

    Jag tyckte Bobods svar var lysande! Det är ju säkert så at många gäster har kringkostnader och då var det verkligen fint skrivet.


     


    bobods skrev 2010-05-11 09:48:24 följande:
    Vi skrev såhär: Det vi önskar mest är att få fira vår bröllopsdag tillsammans med er, er närvaro räcker mer än nog! Vi vet att många åker långt och att ni kommer på vårt bröllop är en fantastisk present. Om ni ändå vill ge något annat är ett bidrag till vår bröllopsresa det enda vi önskar oss.

     

Svar på tråden Önska sig pengar