• Villemoa

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

     


    Fru sy skrev 2010-08-12 20:27:25 följande:
      Ja så är det kanske, eller helt enkelt så att vi var tvugna att börja på fredagen för att få ihop alla dagar vi skall jobba... tur att det är en vecka utan elever nästa vecka så man hinner vänja sig lite och planera upp allt.

    Ja det är skönt när man får en hel arbetsvecka utan elever. Det är ju alltid så intensivt precis i början. Tur att det iaf är helg snart

  • Villemoa

     


    Fru sy skrev 2010-08-12 20:37:16 följande:
    När är det vanligt att börja må illa, om man nu kommer göra det? Har lite molvärk från och till men inget illamående. Ska sitta på massa föreläsningar nästa vecka och oroar mig lite för det, men det kanske är alldeles för tidigt redan i v.5?

    Jag började må illa i v.5 och med Moa i v.8 ungefär så det där är helt olika. Ett tips i sånt fall är att du har med dig något att knapra på om du skulle börja må illa. En frukt, russin, kex etc.

  • Villemoa

     


    Fru sy skrev 2010-08-12 20:58:55 följande:
      Tack, skall tänka på det. Är ju jobbigt om man måste springa ut när man sitter på föreläsning.

    Måste man springa ut så måste man, oavsett om man har nåt att knapra på. Se till att ta en plats längst bak, längst ut i salen så du snabbt kommer därifrån om du måste.

  • Villemoa

    Ang tandläkaren så är det inga problem. Jag var där i våras och när de tar röntgenbilder får man på sig värsta "skynket" av bly. Ska tillbaka igen i september. Säg till att du är gravid så de vet.


    Heloise skrev 2010-08-13 14:53:04 följande:
    Anf illamående, så har mitt till största delen varit, a: åksjuke-relaterat, ochb: lukt-relaterat. För mig var det absolut värst under v10-16. Men det sitter fortfarande i och jag kräks iaf minst 1ggr/v. Oftast för att det är in en kund som stinker... Jag har försonats med mitt öde och accepterat att jag har skägg( kanske inte full-on skägg) men det är en hel del fler strån än tidigare. Funderar över om jag ska bleka håren på magen eller vaxa? Är det ngn som vet hur det är med att gå till tandläkaren när man är gravid?
  • Villemoa

    *vinkar till Hvidis* Fyller lilla E redan ett år?! Wow, tiden verkligen susar fram! Hoppas kalaset blir toppenbra!

  • Villemoa

     


    Heloise skrev 2010-08-14 14:47:00 följande:
    Börjar bli less på att kräkas på arbetstid, det är bara där jag mår illa. Kanske är allergisk mot jobbet? Vi som ska på 30årsfest i kväll och jag känner mig som en urlakad socka

    Ja, vad jobbigt!! Kan ju vara för att du är på benen hela tiden. Hoppas att det gick bra på 30-årsfesten igår. Kram

  • Villemoa

    Tänk att nu har lilla E haft sitt första födelsedagskalas Hoppas det gick bra Hvidis!

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...