Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Ställer en bukett med tulpaner på namnsdagsbarnets bord. Grattis!

  • lanovia 08

    Villemoa grattis till tjejen som är på väg.

  • lanovia 08

    Nu är det dags för sista babysimet här. Just nu lutar det åt det sista överhuvudtaget. Verkar inte vara E´s grej det här. Och visar hon ingen ökad glädje denna gång jämfört med de andra gångerna så får det vara bra nu. Bättre att lägga energin på något annat mysigt.

  • lanovia 08

    Sonja, vilken helg. Morfinförgiftning låter inte det minsta trevligt, tur att det gick bra. *kramar*

  • lanovia 08

    Blommis vad det idag som var eran testdag? Eller har jag rört till det?
    Håller alla tummar och tår och kramar om i känslornas berg och dalbana.

  • lanovia 08

    Babysim ja, absolut sista gången om hon inte visade att hon gillade det mer än tidigare..... ja ni vi kom inte ens i bassängen denna gång.
    Vi fattar egentligen inte vad som hände, om det är så att hon kände igen miljön och inte gillade den. Men maken skulle ta henne genom omklädningsrummet, hon var glad när jag skiljdes från dem och ända tills han ställde sig i duschen (hon satt då tryckt i babyskyddet med kläderna på alltså inte hon som skulle duscha). Då började hon gallskrika och skrek sedan tills vi var hemma igen. Tror aldrig vi hört henne skrika så förtvivlat mycket förut. Stackars lilla vän.
    Enligt babysimarrangören gillar alla barn vatten och att bada och när de är så här små kan man inte riktigt se vad de tycker om det utan hänger mest likgiltigt med oss på det vi hittar på. Pyttsan!!!! Man ser väl om ens barn gillar det man gör???
    Ialla fall nu kommer vi förmodligen vara världens sämsta föräldrar som slutar gå på babysim och inte lär våran bebis att dyka och simma.

  • lanovia 08

     


    Ninnnis skrev 2010-06-21 09:19:47 följande:
    Vi har haft en härlig helg i stugan med grill, spel, vin, skratt och mys tillsammans med bästisen med sambo. Och vovven har badat och blivit bortskämd Nu ska jag snart åka och titta på flygplan

    Låter som en ljuvlig helg.

  • lanovia 08

    Sonja vi har inte testat badbalja sedan vi började på babysim, har tyckt att när hon är så liten räcker det att bada en gång i veckan. Men innan älskade hon det, då skrattade hon i baljan och skrek ilsket när vi tog upp henne.

    Det är så vi också försöker tänka, vi lärde oss ju simma när vi var lite äldre och inte tusan har det varit några problem. Som min kloka mor sa, bättre att ni håller upp en stund nu än att vi får kämpa i 3-4 år för att E blir rädd nu.
    vi dök ju med henne förra gången och då grät hon när hon kom upp ur vattnen så förmodligen är det kanske det som hon inte gillade och som satte skräck i henne igår. Ingen aning men hon skall helt klart slippa det om det är det som är bäst för henne.

  • lanovia 08

    Oh Blommis.... Skit också!!!!   The och en lille, här behövs en rejält stor godispåse också, den kommer jag med och kryper in under filten. *kramar om Blommis*

  • lanovia 08

    Bra Daa att du ställer den fråga jag missade förut. Hur är det idag Sonja?

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...