Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Daa *blinkblink*

  • lanovia 08

     


    passionsblomman skrev 2010-06-23 11:14:14 följande:
      Jag undrar om inte ägaren ifråga vet just det och har en liten hemlig och alldeles oskyldig plan.....fast jag är härdad! Hon och jag har känt varandra typ alltid och hon har haft hundar typ...länge.



    Det är din syster va?

  • lanovia 08

    Jag skulle ut och gå, böjde mig ner för att ta upp E ur babysittern, telefonen ringer o jag pratar en kortis med mamma. Böjer mig ner för att ta upp E igen, nejmen hon sover ju... jahapp hunden får klara sig ett tag till för E behöver sova lite ostört. Och hunden verkar inte lida för hon snusar också gott nu.

    Endast tomten är vaken...

  • lanovia 08

     


    Daa skrev 2010-06-23 11:26:23 följande:
    Kraaam, Blommis! Hoppas ni får en fin midsommar. Och skulle du känna dig frestad att behålla en valp, kan du ju gå tillbaka till inläggen som växlades när Ninnis gullhund betedde sig ogulligt med en komocka.

    Eller så kan jag göra ett inlägg här om våran hund när hon som valp tuggade håll i väggen rakt in i betongen, eller när jag kom hem och hittade toapappaer söndertuggat över hela hallgolvet eller eller eller....
    ´Tyckte vi stimulerade henne massor men tillräckligt var det tydligen inte.

  • lanovia 08

     


    Ninnnis skrev 2010-06-23 12:08:55 följande:
      Det märkliga är att han alltid är gullig, även när han rullar sig i en komocka... *totalt opartisk*

  • lanovia 08

     


    passionsblomman skrev 2010-06-23 11:27:57 följande:
      Just precis. Och hon borde inte ha ett hem. Hon borde ha en djurpark. En gång, när hon var i säg 5-6 årsåldern var vi hos en tant och farbror som hade kor. Där fanns en flaskkalv som bonden sa "den kan du få" till syrran när hon stod och klappade. Jättesmart! Den bilresan hem lever livligt kvar i mitt minne..."JAG VIIIIIIIIIIIIIL HA MED MIG KALVEN OCH JAG JAN VIIIIIIIIIIIIIIIST HA DEN HEMMMA; FÖR DEN KAN BO I MITT RUM I MIN KOOOOOOOOOOOOJAAAAAAAAAAAAAAA!"Tack farborr bonden för ditt goda omdöme...När hon var 14 tog hon förresten hem ett lamm som tackan stött bort. Det kunde också bo i hennes rum tyckte hon. En jättebra idé när man har heltäckningsmatta...De vita mössen tror jag ändå var mammas värsta, då hon verkligen och på riktigt avskyr allt som liknar råttor. Annars har jag sett mamma springa väldigt väldigt fort den gången syrrans iller smet ur buren.Jiiiises...!

    Oh my god!!
    Kossa på rummet! Hahaha

  • lanovia 08

     


    Daa skrev 2010-06-23 11:30:31 följande:
    Tack. Visst är det häftigt? Och lite skrämmande. Men mest häftigt. *massa kramar till Ingis*

    Skithäftigt!!! (om jag får lämna min åsikt)

    Diskuterade detta med maken någon gång efter att du meddelat att det var 2 i magen. Drabbades lite av ångest, hur 17 gör man om man får 2 att hinna med på samma gång (antar att den tanken flugit igenom din hjärna både en och två gånger).
    Han sa så klokt och lugnt: Det löser man då. När man väl är där så klarar man det.
    Sedan pratade vi lite om hur vi trodde att ett barn skulle bli jättejobbigt och hur jag orade mig för att hinna med både hund och barn när jag är själv på dagarna. Men väl där så löser man det ju. Då blir det helt naturligt.

  • lanovia 08

     


    Ninnnis skrev 2010-06-23 12:57:13 följande:
    Oj, det hann visst komma en massa inlägg emellan, så jag misstänker att du fortfarande är vaken?

    Ja jag är vaken nu men sov tidigare i soffan under amning. Borde väl egentligen sova lite till men vill inte nu.
    Men lillskruttan vaknar tidigare på morgonarna nu dock lägger jag mig inte tidigare. Det är ju så skönt med de timmarna man har för sig själv på kvällen. Mindre skönt på morgonen dock. *gäsp*

  • lanovia 08

    hoho i stugan? Var är alla?

    Vi har har hållt igång hela kvällen, uträttat ärenden, fixat hemma och packat. Imorgon bär det av till stugan, blir borta ca 1v.

  • lanovia 08

    Glad midsommar på er alla!
    Nu skall jag försöka hinna sova 4h eller något innan det är en liten som vill ha plats i min säng.

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...