Inlägg från: lunagarden |Visa alla inlägg
  • lunagarden

    Dessert i portionsformar

    Har du något bra recept på den vita chokladmoussen?

  • lunagarden

    Tack, ska prova båda

    Jag gjorde en tobleronemousse på mitt 40-årskalas som blev en höjdare. Till 4 pers smälter man 150 g toblerone som blandas med 1,5 dl creme fraiche. Toppas med färska bär. Toppen för man kan göra någon dag innan, serverade också i Ikeas värmeljushållare Galej

  • lunagarden

    Året Runt är bra ibland

  • lunagarden

    Jag fick ett tips av en kock igår. När hon gör pannacotta till många så fryser hon in den i bakformar (såna man har till brödlimpor) och lagom tid innan servering skär hon upp dem frysta i skivor och låter dem tina på serveringstallrik innan hon garnerar dem. Då slipper man fundera på formar och kan förbereda sin efterrätt långt innan det är dags

Svar på tråden Dessert i portionsformar