• Mrs  B

    Livets toppar och dalar

    Nu har även jag hittat hit men möts av tråkiga besked ser jag.......


     


    Snorkis


    Stor kram till er i er sorg och saknad!!!!!!!!!!!!!!!! Vet hur det känns.......   Inboxar dig alldeles snart......

  • Mrs  B

    Jag är också med.....


     


    Själv hittadde jag en stödgrupp på FB i samband med mitt mf och förlossning och det hjälpte mig väldigt mycket. En av tjejerna bor i närheten och förlorade sitt barn dagen innan oss (under själva förlossningen). Vi har fortfarande kontakten och stöttar varandra särskilt under årsdagarna. Våra barn skulle ju ha blivit 3 år i år.


     


    Jag fick några buketter i sambandet med vårt mf men det som var viktigast var ändå de man pratade med, rätt att det inte var så många som hade upplevt samma sak. 


    Jag har GRÅTIT, SKRIKIT, ANALYSERAT, ÄLTAT osv, det är en hårt process.


    Det som fick mig att orka leva vidare var Max.


    Ett kompispar till oss som förlorade sitt första barn bara dagarna innan BF åkte till Thailand direkt efter förlossningen och var borta i över en månad.


     


    Sorgligt är det.....

  • Mrs  B

    Hej hej i regnet!!!!!


     


    Sänder än en gång många kramar till Snorkis med familj!!!!!!!!!!!! Hoppas att allt har gått bra!


     


    Ore = Tack så mycket för kramen!!!!  Den värmer och behövs...... Min son skulle i dagarna ha blivit 3 år.   Hade nästan samma bf som Snorkis....


     


     


     


    Välkommen alla nya!!!!!!!!!!!!!


     


    Soldemor = Har en klasskompis från gymnasiet som är präst nere i syd, det kanske är du????   (vem vet????)

  • Mrs  B

    Älskar religion och det är ett av mina huvudämnen i min utbildning....

  • Mrs  B

    PB = Ingen fara..... Inte lätt att komma ihåg allt.


     


    Kortfattat = När jag var i v 18-19 (andra barnet) gjordes ett rutin UL och det upptäcktes då att hjärtat hade stannat på vår bebis. Ett sent mf men med vanlig förlossning, tyvärr på BB bland alla andra. Plötslig spänbarnsdöd konstaterades och inget annat upptäcktes vid obduktionen. Vi valde att kremera vår son och lägga honom i minneslunden här i byn. 


    Mycket tidigare än för Snorkis men vi har fått gå igenom samma med förlossning, begravning osv.   Tack gode gud för vår Max, som fick oss att leva vidare och våga satsa på ett syskon igen!!!

  • Mrs  B

    PB = Tack för både kram och ros!!! Det värmer....


     


    Soldemor = Det stämmer nästan iaf.... Har gått några år sen jag skrev min presentation.....


     


    Sååå tråkigt väder idag med bara regn.   Men vårt trädäck är nästan klart iaf...


    Hade tänkt ha en barnfri helg med ett kompispar i helgen med bla en tur till Tyskland men hade precis en diskussion med min mamma om barnpassningen, hon tyckte inte riktigt om att de ska ha barnen i två nätter istället för en som det var sagt från början så nu har jag dåligt samvete över hela helgen.... Tyvärr har vi ingen annan att fråga och så är det ofta, så mamma och pappa passar barnen när det behövs. Nu var det över en månad sedan sist så egentligen ska jag ju inte ha dåligt samvete att jag lämnar bort barnen men eftersom man hör suckar, pust och stön blir det inte lika roligt längre....

  • Mrs  B

    Hej hej!!!


     


    Kängu och Oupsie = Tack för tanken! Visst väcker det minnen när man hör om någon som misst sitt barn och särskilt då redan i magen. 


    Nenne = Vår son går under namnet Gosse M, vilket även min tatuering visar.


    Hattis = Beklagar än en gång ditt ma, inget roligt det heller....


     


    Porchez = Max kom 8 dagar efter BF och Malte dagen innan BF, men ville egentligen komma ut 5 veckor för tidigt men det lyckades vi stoppa på bb. 


    Koko = Malte sätter ordet "jätte" framför allt just nu.....    Typiskt och absolut är också två favoritord!!!


     


    Välkommna alla nya!!!!!


     


    Helgen blev faktiskt helt okej ändå trots suckar från min mamma. Barnen hade sovit exemplariskt, somnat tidigt och inte vaknat före 8. Mina föräldrar hade tom fått äta frukost i en timme igår innan barnen vaknade. Mamma var inte alls tjurig när de lämnade barnen igår....


    Maken och jag tog en tur till Tyskland för att bunkra upp lite alkohol och kvällen avslutades sedan hemma hos kompisparet som vi åkte med. Igår mådde jag inte lika bra om vi säger så.......


    Nu dags för kaffe och väckning av Malte.

  • Mrs  B

    Oms= Ingen rolig sits alls......   Jag skulle ha väntat på utredningen och sen smält det som kommer fram och försöka ägna tid med stora dottern. Därefter kan man ju höra efter om det finns en kurator i närheten som man skulle kunna gå till tillsammans och därefter prata allvar med dottern om att ev skaffa ett syskon till. Att det är ert beslut och inte dotterns. Hoppas det löser sig framåt hösten!


    Cicci = oj oj oj!!!!!!  Hur lyckas ni????


    EA = Om du har tid med lunch kan jag måndag och tisdag nästa vecka för då är maken hemma, sen börjar jag att jobba.


    MSW = tycker också att det är dags för en Skåne/Smålands träff. Kunde ju inte åka till Stockholm som ni andra gjorde sist.....


    Snaily = Tror på arbetsskada jag........


     


    Har idag varit guide åt en släkting och hans familj och vi har besökt Ystad, Kåseberga, Simrishamn och Kivik. Har varit en väldigt härlig dag och mycket för att våra familjer trivs så bra tillsammans.

Svar på tråden Livets toppar och dalar