Inlägg från: Fru FruLLan |Visa alla inlägg
  • Fru FruLLan

    Livets toppar och dalar

    Hejsan alla super underbara tjejer

    Nu sitter jag vid en dator igen för första gången på år och dagar och tänkte att jag skulle bryta min smygläsar status. Jag har ju följt tråden trots inte deltagit aktivt  förutom den sista datorfria månaden.

    MEN jag fick ett oerhört hemskt och galet sorgligt sms för någon vecka sedan. Och jag bara MÅSTE komma in i tråden och framföra min djupa sorg poch medkänsla till snorkis.

    Det är helt ofattbart det ni fått gå igenom. och det finns inte ord för den sorg jag känner för er skull. jag kan inte fatta det hela och ja....
    jag vet inte vad jag ska skriva. ord saknas. Men jag har tänkt så mycket på er. Jag tror inte du läser... men ...
    otroligt varma kramar och jag hoppas ni på något sätt orkar

  • Fru FruLLan

    Hej alla andra också så klart!!!!!

    och hejk cicci gumman!
    varför tar du inte bara ett till test? Kör inte strutsmetoden gumman!

  • Fru FruLLan

    Har inte läst så mycket alls i tråden på sista tiden men jag läste ditt inlägg PB. Och precis som cicci så tycker jag det var bra skrivet och jag tycker det var rakt och ärligt.

  • Fru FruLLan

    Just det! nenne ska ha snart!!! ihooooo vad spännande! har ni bestämt er för något namn än? Hur mår du? är det tungt? kan du sova? Spääääänande! telis: har förstått att du har det lite jobbigt på nätterna? Jobbigt gumman. Det är så viktigt att få sova för att orka. vet ju att även kokisen haft det jobbigt med sömnen men där verkar det vel ha vänt. HURRA! Hoppas att du får orodning på televikens sovande och ätande. Jag har alltid jobbat för att hålla linjen att äta gör man på dagarna och på nätterna sover man. Så jag har tidigt försökt fasa ut nattmål med både borren och roffe. Skönt tycker jag. Gillar inte att mata på nätterna. men det är ju olika svårt/lätt med olika barn. Hoppas ni får ordning på det. angående tänderna så kan det ta några dagar/ nån vecka för tänderna att komma och då kan det vara bra irriterat i munnen.

  • Fru FruLLan

    Hmmm inte så lättläst det där.

    fattar inte vart alla radbrytningar tog vägen....

  • Fru FruLLan

    hej tinga förresten
    Hur går det med piff och puffs ätning?
    Hoppas det är okej att jag frågar.

  • Fru FruLLan

    Hej tjejer
    Kollade in för att se om Nennelainen har fått sin lille prick än.
    Men den verkar vänta på sig. Trist. hålelr tummarna för att det lille livet dimper ner snart och smärtfritt.

    Annars skciakr jag stora varma kramar till alla som behöver. Är sj'lv asdeppis ikväll så orkar inte skriva så mcyket mer.

    puss

    men jag TÄNKER på er!

  • Fru FruLLan

    Hejsan tjejer
    Åh cicci mitt hjärta. Vad ont det gör i mig att läsa hur ni hade det på familjerådgivningen på bröllopsdagen. Det gör så ont att ni har det som ni har det oavsett vilken dag det är så klart. men jag förstår att det bränner extra hårt just på ens bröllopsdag. Jag önskar att det fanns något jag kunde göra för dig och er gumman. Men du ska veta att du kan ringa NÄR SOM HELST om du behöver prata eller bara vill gråta och få lite puss på kinden. Önskar så att det sker en kovändning i ert förhållande så att det blir bättre än någonsin förr, just precis NU! Puss och varma varma kramar.

    Jag förstår inte hur du orkar ibland gumman! Det måste jag ärligt säga. Du skulle faktiskt behöva få bli lite omhändertagen själv och inte bara ta hand om alla andra som du gör.

    Annars så undrar jag så klart över Nenne! Är du fortfarande rund elelr har innehållet kommit till utsidan än. Ärrrrr sååååååå nyfiken och även avundsjuk. den första förlossningen är sååååå magisk. Shit vilken grej. den andra gick så in i helvete för fort . jag önskar att min nästa förlossning blir mer lik den första.

    Oupsie: Trist behömtande under KUB. Shit vad oproffsigt. Jag förstår att du blev ledsen det skulle jag också blivit. Hoppas resultatet blir bra dock. Och som tröst, näsben,. fingrar och annat jox har vi inte fokuserat särskilt på udner nåt av mina kub. Vi har varit alldeles för exalterade över att det finns en BEBIS därinne. jag tror inte att det är standard att man kollar det. Det har iallafall vi fått som svar.

    Mugglan: jag har inte läst allt men jag har snappat upp att det är FET på gång men att du inte känner dig så hoppfull över det. det gör mig så himla ledsen. Jag har tänkt på dig och allt som hänt med missfall osv. och det är bara att återigen konstatera att i bebisverkstaden är ingenting rättvist utan mest förknippat med en hel del ångest och sorg. Jag komemr dock hålla alla tummar, tår och övriga flärpar för att det ska gå vägen!

    Tack alla udnerbara trådisar för att ni undrade varför jag var deppig elelr hade ångest. Ni är för söta. Och ja... jag nästan skäms för att berätta varför.... Det finns dom som har så otroligt mycket mer att deppa för än jag. Men jag är vel helt enkelt inte den mest stabila människan utan pendlar fort mellan högsta glädje till djupaste sorg. minska motgång kan bli såååå stort i min värld. Shit vad jag har att jobba med i min psykoterapi kan jag ju säga.... Den började i tiskdags igen efetr sommarupphållet by the way... SKÖNT.

    Nåja det jag var deppig eller snarare hade ångest över var jobb. Jag borde egentligen varit glad för jag blev erbjuden ett nytt jobb i måndags. MEN sen förekom det en hel del rävspel som jag inte alls klarar av utan tar så personligt och gräver ner mig av. Jag kände mig överkörd och nedvärderad.
    Sen hamnade jag i en djup snurr och vad jag har för möjligheter på mitt nuvarande jobb (som faktiskt är jävligt bra) och vad ett nytt jobb kan innebära för möjligheter. Vart jag vill på sikt i mitt liv och ja... mitt liv överhuvudtaget.
    jag är ju jävligt bra på att älta och snurra och gräva ner mig....

    Men men maken kom hem och han är sååååå bra på att resonera även fast han alltid (tyvvär) får ta ett lass skit först... Så med lite rosevins hjälp så kom jag lite framåt i tankarna och har en plan.
    Och igår löste sig en hel del knutar och förhandlingen gick något framåt så jag beslutade att tacka ja till nya jobbet. Så nu behöver jag bara genomlida att säga upp mig som jag också tycker är jobbigt, men hanterbart.

    Så ni ser. Drama queenen gräver ner sig lite för fort ibalnd. Jag önskar att hjag var en mer stabil människa som inte blöev ledsen och deppig över så mycket. det tar så enormt på en.

     

  • Fru FruLLan

    AM: ha ha ha gud vad hektor måste sett kul ut!
    det går verkligen alldeles för fort för dom att bli stora. Ävenm fast att läsa tidning och lösa sudoku kännns liiiiite tidigt för mina barn

  • Fru FruLLan

    Tack flör grattis om nytt jobb. Jo jag har bestämt mig. Jag tackade ja igår eftermiddag så jag ska säga upp mig härifrån på måndag. Och vad skönt att ni förstår grubblet och ångesten... kände mig lite larvig där ett tag.

    och telis. Ja du har rätt, ett halvårs psykoterapi har verkligen gett utdelbning på många många sätt. Jag är helt klatr stabilare redan även om jag har en otroligt lång väg att gå. Men jag har börjat stå upp för mig själv som jag aldrig någonsin gjort i mitt liv. Så det och massa andra saker gör att jag verkligen känner skillnad även om jag har otroligt långt kvar.

    Vad jobbigt med illamående och avsaknad av aptit. Vad skumt, kanske borde kolla upp det hela.

    och vaddå, finns det grav test som visar hur långt man gått???? det har jag aldrig hört talas om. Och jag måste nu erkänna att jag missat något... men hard et kommit orosmoln på septembers himmel? förlåt att jag inte hängt med...

Svar på tråden Livets toppar och dalar