• Hattis

    Livets toppar och dalar

    Maken kom in och ville vara social innan jag hann posta.

    BS- fy sjutton vad illa med Iris öra Det gör så sabla ooont.

  • Hattis

    Oms - du har visst en gäst som också kvalar in i den asociala skaran, huga. Hade också gäster i helgen men de var ytterst välartade   

    Har däremot varit på en tillställning i veckan där jag stötte på personer som när jag inlett en mening med kanske fem sex ord högljutt avbryter och börjar prata om ngt annat. Jag har ALL förståelse för det men inte om det är från samma person fyra gånger i rad, då är det ridå för den personen liksom. Då får jag verkligen lust att bara dra hem. Bah.

  • Hattis

    Då är du fit för en politisk karriär då Lappis

    Blir det tårta då Nenne

  • Hattis

    Nenne - no offence - men du skulle nog inte vara mitt första val som sommelier

  • Hattis

    Men det blir en utmaning för Pricken när han ska sno från morsan och blanda ut med vatten så att det inte märks

  • Hattis

    Oupsie - bläh vad trist det låter. Är superimpad av allt du får gjort när du mår illa, jag hade nog gömt mig i ett hörn någonstans.

    BS - Aj aj, hoppas att antibiotikan tar så att Iris slipper ha ont nu då.

    AM - gud vilka frustrerande mail. Det går inte att låtsas misstolka dem? "Oj vad intressant men hur kände du till mig? Hur som helst, kolla in det här..." Men det kanske inte är läge.

    PB - Vad kul med en ny tavla! Jag är också ute och letar men är just nu helt hopplös - färgskalan viktigast, konstnären/epoken/genren mindre viktig. Kanske läge för IKEA (eller kanske inte!)

    Lite EGO och möjligen on topic - alla experter här Hur märker man av att man är GRAVID Rättare sagt de här nypen i livmodern som känns - är det ett tecken på att det är något som fastnat ngn dag och vill loss eller kan det vara ett tecken på något bättre tro? Har knappt aldrig ngn mensverk och ofta värk i urinvägarna så det är så svårt. Har aldrig känt något dylikt tidigare. Glad gubbe för en vecka sedan så tanten lär tidigast komma om en vecka iaf. Hilfe!

  • Hattis

    Har surfat in på postrarna, tackars Vickan. Har du köpt ngt själv därifrån?

    Tinga - spännande är ordet! Jag har ju liksom blivit gravid förut ett par gånger men då har det inte kännts så här. Jag har heller aldrig haft så fruktansvärt taskig hy, eller kanske när jag var fjorton. Hm.

  • Hattis

    Blossaglögg beställd! Tjo! Den är ju superläcker både till sitt yttre och (med största sannolikhet) till sitt inre. Jul - ja varför inte! Gärna vinter och snö och skridskoisar men först lite lövsparkning i högluft och så tar vi ett STOORT hopp över november.

    Tack för tumhållning, jag gissar att jag kommer att sönderanalysera mig närmaste dagarna. Inte för att vi fick tillfälle att skjuta skarpt inom de stipulerade 48 h efter glad gubbbe, men väl strax innan. Och lite efter.

    Att prata med sina barn som lite som om de vore vuxna har nog mina förädrar kört en del, jag minns det som hyggligt bra och att jag var ytterligt förvånad när dagispersonal etc talade mer "barnsligt" med mig. Men så var jag väl en så´n där lillgammal typ också... 

  • Hattis

    Oupsie - helt ok för mig som allt som oftast utomlands får höra hur svårt det är att vara karl och träda in i the mens room...

Svar på tråden Livets toppar och dalar