• Hattis

    Livets toppar och dalar

    Uh, Tinga, det värsta med ett jobb som hopar sig när man är borta Ibland blir jag avundsjuk på sådana som kan gå hem från ett jobb och verkligen gå hem och ha semester utan att behöva tänka på vad som händer på jobbet. Samtidigt uppskattar jag inkomsttrygghet och spännande jobb med ansvar... hm.

  • Hattis

    *lägger till "ej jour"* i drömjobbskonceptet*

  • Hattis

    Lappis - tackar!

    Telis - du är inboxad och Lappis också

  • Hattis

    *Slurp* Vilket smaskigt recept Smint!

    Åååå vad spännande för sambons jobbläge PB! *håller tummar*

    Vilket superduperseriöst middagsprojekt BS! Är så impad. Här gjordes mackor med räkor, majonnäs och ägg från en sådan där micro-ägg"kokare'". Inte helt jätte fräscht egentligen.

    *springer iväg till nyheterna*

  • Hattis

    Men hej hoj, måste ju kommentera valpejeln också! Faktiskt ett av de bättre testen jag sett men Gösta vad jämt det blev. Hm.

  • Hattis

    Nääe, har jag missat föräldraförsäkringsdiskussionen, sk*t också! Känns inte läge att dra igång den igen men kan ändå inte hålla mig från att konstatera att det i alla fall är rätt askorkat att jämställdhetsbonus tas ut på kalenderårsbasis.

    Även oförståeligt att båda inte kan vara lediga samtidigt - det kostar ju inte samhället mer och kan verkligen vara att föredra för vissa beroende på hur förlossningen varit etc.

    Sedan gör ju alla som de vill med sina pengar och staten vad den vill med sina MEN - vi är ju alla tillsammans en del av staten och tycker rätt så olika.

    Frågan är om 50/50 verkligen är realistiskt att genomföra - kanske skulle det leda till en massa trixande som att att ogifta män inte erkänner faderskap etc (för att modern då skulle betraktas som ensamförälder och kunna ta ut hela) vilket kan få oerhörda konsekvenser för barnet. Knivigt detta. Som barnlös kvinna i barnafödande ålder känner jag mig mindre attraktiv på arbetsmarknaden och det tycker jag är sk*t. Jag känner emellertid att det inte finns några färdigtänkta alternativ till att ändra på den saken. Om du bildar ett parti Oupsie så röstar jag sannolikt på dig till slut.

  • Hattis

    Lycka till Oms, gör det enkelt! Ser fram emot tips på vad ni svänger ihop för spontanbesökavflerapersonersmiddag. Och kom ihåg att så länge det finns vin finns det hopp

    Porchez - har anat att det inte varit så klackarna i taket på alla plan men har inte fattat att det var så pyton. Kram!

    Måste säga att jag är störtimpad av PBs sammanfattning.

    Nenne - instämmer i skaran som lyser upp av din gula nuna här!

    Lycka till med drömjobbet med stort D AM!

    BS - har definitivt inga råd - för mig framstår det som totalt omöjligt att genomföra minsta grej när man har en självmobiliserande spädis att vaka över.

    Vänner - Aj, det låter ont! Hoppas att din metod att bli av med det lyckades!

    Här ska slås in paket och jag är så superdålig på det, ser ut som ett barn har varit framme. Heja presentpåsar, silkespapper och cellofan!

  • Hattis

    Hemkommen från kväll på sta´n! Har bara druckit ett glas vin "ifall att".

    Lohmanders - rockar!!! Chilivarianten är lite lagom hot och väldigt bra om man som jag har lite svårt att begränsa mängden... Vitlöksditon är däremot råmesig! Intressant med extra VINÄGER Telis, hm, funderar, det kan säkert vara supergott. Extra dragon kan ju bara vara superbt.

    Nu börjar ögonlocken trilla ned här. G´natt.

  • Hattis

    Jag går visst alltid in på udda tider, inte en grön plupp i syne nu heller.

    Men det är faktiskt dags att sticka in huvudet och ropa GRATTIS IZZIE!!!
    Jag försöker hänga på din plusvåg om någon vecka eller så. Hoppas att du har rätt Ore!

    Telis - vinäger noterat. Hundra dollars för frakt - för en jacka? Är det en bautatung skinnhistoria då eller? Andra jackor brukar liksom inte väga så mycket.

    BS - jag är fortfarande sjukt impad av era middagar. Kör ni supernyttigt även på helgerna alltså?

  • Hattis

    PB och Snaily - vilka ytterst speciella och lätt asociala gäster! Jag hade blivit råirriterad. Man bestämmer hos sig själv så det så! Morr! Inte alltid särskilt lätt att hantera asocialitet dock.

    Parnassia - så onödigt och rent av barnsligt av dina kompisar att göra så! Du gör helt rätt i att ventilera det här. Morr igen.

    Nenne - Jag tycker att du har ett bra argument för vem som har cred nog att få avgöra barnfrågan

    Telis med flera storstadsbor och eventuella storstadsbesökare - brunch den tredje oktober tycker jag låter strålande

    Vickan - så super att ha ett festfähigt troll!

Svar på tråden Livets toppar och dalar