Inlägg från: kikki kikki |Visa alla inlägg
  • kikki kikki

    Livets toppar och dalar

    GRATTIS nenne och P till eran prick som var en bjässe.......man skulle ju kunna säga att han heter spricken.......stor så han spricker.......ler....vet....den var dålig.

    Jag tar gärna den där slatten med Champagne som står där....men då får ni lova att inta skvallra till min bm som gick i taket när jag talade om att jag tagit 3 klunkar öl i somras när det var 30 grader varmt......hon nästan anklagade mig för att vara alkis.

    Låter jobbigt med op men vad det än var så verkar det ha gått bra  iaf....skönt.

    jag tyckte min stora son var stor som vägde 4450 och var 54 lång men han var liten mot pricken ju....ler.....

  • kikki kikki

     


    Lapinette skrev 2010-08-27 08:37:15 följande:
    kikki kikki - min ena väninna fick en utskällning av BM för att hon hade druckit alkoholfri öl!!!!

    detta var en vikarie och jag hade haft henne gången innan med och tyckte att hon var trevlig och så......och när hon då gick igenom mina papper så frågade hon om jag rökte och drack alkohol...jag sa att jag slutat röka men att jag smakat på sambons öl kvällen innan 3 klunkar och att jag gjort det vid 3 tillfällen under vår och sommar.....hon bara stirrade på mig och sa att det ska man ju inte göra......jag skrattade och sa att det vet jag men att 3 klunkar kan väl inte göra någe när det finns dom som röker och dricker och tar droger. hon blev arg och säger då......." inte konstigt att du går ner i vikt när du dragit ner så på att dricka öl"
    Jag bara stirrade på henne och frågade vad hon menade.....då sa hon att hon antog att jag druckit mycket mer öl innan jag blev gravid.

    Då blev jag förbannad och sa att jag visst gillade öl men drack bara då när jag gick ut på fest och ibland någe glas om vi grillar eller så men eftersom jag fick fel på mina njurar för 2 år sen så har jag knappt druckigt öl alls.

    jag har pratat med min ordinarie bm och berättat att jag blev arg och att jag aldrig mer vill se den andra.

  • kikki kikki

     


    Fru E skrev 2010-08-27 08:46:19 följande:
     Kikki-surtant till BM, 3 klunkar öl vaddå det hade jag lätt kunnat ta om jag nu någonsin kommer dit

    Ja det är ju 1 droppe i havet ju......

  • kikki kikki

     


    Lapinette skrev 2010-08-27 08:52:06 följande:
    kikki - vissa människor undrar man så varför de valde de yrke de valde. Jag själv t ex skulle aldrig passa inom vården (har inte det tålamodet) och därför sitter jag framför en dator hela dagarna. Mycket bättre för alla inblandade !

    skrattar.....ja men alla har inte den inställningen.....jag jobbar i vården med dementa och har oftast tålamod men visst händer det att man inte klarar av att bita ihop alla gånger.

  • kikki kikki

    Jösses

    jag inser nu att jag är helt ensam hemma för första gången sen i våras.....mina 2 små är i skolan och min nyss hemflyttade 22 åring har åkt till stan för att skriva in sig på en skola och gubben jobbar......TJOHOO.....

    undrar vad jag ska göra......?

    skrattar.....min första tanke var att dansa naken men inser att jag är över 40 och borde kanske bete mig liiiite moget iaf

  • kikki kikki

    Fy vad tråkigt för nenne....hon har nog jävligt ont nu stackarn....men skönt att pricken mår bra iaf och att det inte blev komplikationer med han.

    jag ska till nora marknaden i morgon och spendera pengar...ler....

  • kikki kikki

    God morgon på er alla. jag har inte vart inne sen i fredags och har nu läst ikapp...phuuu....det tog sin tid... Grattis än en gång nenne och kul att se att du iaf tar det lite med ro och att pricken mår bra . Jag kan hålla med er andra att jag också tror/trodde att tillväxt kontroller var för att se om barnet var stort.....jag har gjort ett och ska iväg igen den 7:e igen....är ju rädd att min knodd ska vara en bjässe...och nu efter nenne så blir jag ännu mer rädd. Detta med auktioner blev jag varse igår....skrattar....min gubbe håller på med sådant och ropade in ett vitrinskåp,soffbord och en ny spis igår. så nu blir det till att tapetsera om i matsalen (var mitt krav)..ler. Min jäkla hosta blir bara värre...jag tar nu molepect mot den för jag har så ont i mina revben . ska nu få iväg barnen till skolan,

  • kikki kikki

    God morgon alla

    Ville bara berätta att min dotter ringde nyss och var helt upprörd....ler.....för att dra en historia snabbt....

    Hon fick sin son för 3 år sen i v 32 och förlossningen gick skitsnabbt men bra.
    Nu är hon gravid igen och alla har förväntat sig att hon ska få för tidigt denna gången också men hon är nu i v. 37...hon har det där ämnet (som jag inte minnsvad det heter) så hon måste få pencilin 2 timmar innan barnet kommer.....iaf....så idag skulle hon till specialist mv för en koll och läkaren frågar om hon vill bli igångsatt....ja svarar min dotter....ok då ska jag bara känna lite först säger läkaren då......han känner och talar om att hon är öppen 2 cm.
    Ja då sätter vi igång dig nu på en gång säger läkaren då.....skrattar.....NEEEEJ säger min dotter då..........jag måste hem först säger hon då.....jag kommer om 2 timmar.

    hon ringer då mig och pratar i raketfart så jag uppfattar ...föda barn och specialmödravård.....akrattar.....jag fick lugnat ner henne och hon berättar.....jag frågar henne då varför måste du hem?????
    Jag måste ju hämta väskan med kläderna i till barnet och barnbilstolen......ja men kan inte din kille hämta det då????......öhhh....nää...det vill jag göra själv svarar hon då....jag bara skrattar......
    så hon är nu på väg hem för att hämta barnbilstol för att sen åka och föda barn.

    Summan av det hela är att jag kommer att bli MORMOR idag....igen......

  • kikki kikki

     


    Ore skrev 2010-08-31 12:55:16 följande:
    kikki: Skoj med ytterligare ett barnbarn! Hoppas allt går bra
    Ja jag hoppas att det ska gå bra......vi vet att det blir en tös.....ler
  • kikki kikki

    Så....nu har min dotter fått pencelin och för 10 min sen stack dom hål på hinnan.

    Attans vad spännande.

Svar på tråden Livets toppar och dalar