Inlägg från: Klockarbol |Visa alla inlägg
  • Klockarbol

    Livets toppar och dalar

    Hej Nenne!

    Jättegrattis till Pricken på utsidan! Och så skönt att höra att du har det lite bättre!

    Stor kram till dig och du får vidarebefordra grattis till maken och fotpuss till Pricken! (Jag har en liten fabless för bebisfötter)

  • Klockarbol

     


    lunagarden skrev 2010-08-28 20:51:09 följande:
    Klockarbol - jag beundrar att du är så cool när du inte har löst matfrågan och det bara är en vecka kvar till bröllopet, jag hade nog börjat bli lite nervös vid det här laget

    Hehe, jag är inte nervös - jag är hysterisk!

  • Klockarbol

     


    nennesjuttioåtta skrev 2010-08-28 21:02:36 följande:
    klockarbol, pricken har blå, skrybnkliga schimpansfötter, långa (stl 23) med tår som räcker runt trädgrenar, inte alls små söta rosa

    Blå skrynkliga strl 23 faller helt klart inom ramen för bebisfötter

  • Klockarbol

    Nu har poletten äntligen fallit ner!

    En tankevurpa via libanesiskt och grekiska smårätter resulterar i Tapas!
    Jag har bott alldeles för länge i den här staden (eller ja, utanför) där det inte för sitt liv går att hitta nåt som stavas spanskt

    Sambon är besviken över att missa den amerikanska buffén på Jaktvillan och nog hade den varit himla trevlig men slutsumman blev i saftigaste laget.

    Orginalplanen för vårt bröllop var liten eftermiddagsvigsel med medhavd präst och kaffe o tårta. Kändes lite lagom sådär.
    Sen ville liten svärmor mycket bestämt bjuda sällskapet på lunch innan - vilket hade resulterat i att vi skulle behöva gå upp strax före 6 på morgonen för att hinna dit i tid! (Vi är ju inte direkt morgonpigga heller )

    Så vi var nöjda och glada med att ha styrt om till middag efteråt och hade ett förstahandsval som vi väntade bokningsbekräftelse på och 2 ställen i reserv.
    Sen stöp rubbet på menyändringar :/

    Kontrollfreak som jag är så hade jag inte alls velat sitta med detta vecka innan!

    Stort och varmt tack för all hjälp  Nu har jag en lista på ställen som är mailade och en lista som skaringas i morgon!

  • Klockarbol

    Frejis - Vårdkarusell istället för drinkar i Rom låter som ett himla trist byte
    Hoppas liten piggar på sig snart! Läskigt när dom trillar så där handlöst!

    Minns med fasa förlossningsamtalet efter att jag fått äldsta dottern. Då genomfördes dom mycket effektivt genom att vi var 2 nyblivna mammor inne hos BM samtidigt...
    Jag har än i dag ruggigt svårt att prata om såna saker i största allmänhet och tillsammans med vilt främmande människor i synnerhet!
    För säkerhets skull var det inte ens "min" BM utan en kvinnlig som inte varit i närheten av mig tidigare (jag hade önskat manlig BM och hade sån tur att det funkade med allas scheman) och den andra mamman var omföderska och hade en extremt rörig livssituation så jag satt mest och tittade på.

    Efter lilla dottern minns jag faktiskt inte men då var det planerat snitt och jag låg kvar en hel vecka så det blev nog allt eftersom den gången.

    God natt tråden

  • Klockarbol

     


    fru AM skrev 2010-08-29 20:16:38 följande:
    Hur går det för Klockarbol och bröllopsmiddagen?

    Tack snälla ni för alla tips!
    Eftermiddagen gick åt till att ringa runt och göra urval sen åktes det till litens ridlektion. Den stora var med utifall att om det behövde ledas så jag kunde vara rädd om foten - som tack för tapperhet i grötfat fick tonåringen det tvivelaktiga nöjet att springa brevid på uteritt i skogen  Själv satt jag i bilen med foten på instrumentbrädan och läste gammal tidning.

    När sambon kom från jobbet så gick vi igen urvalet och valde till sist Tapasmeny på Mamas & Tapas - och kan ni tänka er?

    Dom hade plats för oss nästa lördag  Blir eventuellt två bord (ett eget för kusinerna) eftersom deras största bord tar 15 pers (trångt) och vi är 16 (sitta i knä-trångt).
    Sen struntar jag i om det bara är jag och sambon som tycker det är gott!

    Det är mycket rart av liten svärmor att vilja bjuda på mat men om hon bara anade så slitigt detta blev! Jag har hunnit tänka McDonalds mer än en gång under helgen

    Nu ska jag läsa ikapp och sedan parkera mig i badkaret!
    Efter det ska det tittas på listor för att se hur mycket som är kvar att göra...

  • Klockarbol

     


    viktualia skrev 2010-08-29 21:30:48 följande:
    tjoho! Jag har varit på dop av en liten herre idag och han fick en sån här: dumonde.jetshop.se/ProductPopup.aspx Pajfyllning - Spenat och ädelost tror jag inte nån nämnt än... Nenne - skönt att se din avatar här! Men arg över din förlossning är jag fortfarande.... Ego - nu är det SJUKT lattjo att inreda vårt vardagsrum - när vi äntligen har en plan för hur det ska se ut!! Egognäll - jag är så trött på mina handeksem att jag blir galen... fingertopparna är så toktorra att självsprickorna avlöser varandra.. trots alla möjliga och omöjliga varianter på salvor och jox... HATA!! Och givetvis är det på högerhand också..

    Åh vilken fin!!! Pingviner är min passion

    Håller tummarna för att dina handeksem ska få lindring på ett eller annat sätt! Självsprickor är så överjävligt trist!
    Mina händer, utan eksem men självsprickor, gillar bivaxkrämer och ullfett! De perioder i livet som jag har hantverkat har jag gärna tovat med otvättad ull och det var som balsam för händerna!

  • Klockarbol

    PB - Man måste inte alltid vara sådär förnuftig! Vid vissa tillfällen i livet så behöver man faktiskt en äkta matta! (Eller en chokladfontän!)
    Och då får man faktiskt det för det ska väl för sjutton gubbar vara nåt som är roligt och härligt också?!

    Nä, badkaret var det ju...

    På återskrivande

  • Klockarbol

     


    Hattis skrev 2010-08-29 22:36:02 följande:
    Jizzez varning för att klicka på Vickans länkt. Längre ned: Choklad och körsbärstifle - sååå gott det ser ut!Men vem har en råsaftscentrifug?

    Jag har - ett av de bästa köp jag gjort i livet!

  • Klockarbol

    Lapinette - vilken fantastisk tvättstuga! Och bastu! Mina favoritrum  Jättefint hus!

    I lilla stugan bor vi trångt och det är ett elände att städa när det är för litet också :/ Himla mycket saker att flytta på överallt på nåt sätt.

Svar på tråden Livets toppar och dalar