Inlägg från: Klockarbol |Visa alla inlägg
  • Klockarbol

    Livets toppar och dalar

    Själv blev jag igångsatt efter att ha gått 14 dar över tiden, på den tiden fick man inte gå längre här.

    Först hände ingenting och sen hände ingenting och efter en stund kom läkaren och sa att det visst hände nåt
    Sen blev jag promenerad i korridoren för att slutligen få petidin.

    Efter det minns jag ingenting...
    Enligt sambon var jag oförskämd mot narkosläkaren som la epiduralen och tydligen hade jag bitit nån stackare som försökte ge mig lustgas *rodnar*
    Fast å andra sidan behöver dom ju inte stoppa fingrarna i mun på en :/

  • Klockarbol

     


    passionsblomman skrev 2010-08-26 02:44:25 följande:
    Herr P:Upp å hoppa trötta karl´nför nu ska här födas barnNenne, sluta locka håréut i hallen å klä på´reHöfterna gör stora åttérför då öppnas väg för kottenVisst ja, kotten är ju Prickensnart såvet vi också vickénsort det är på Prickens typP´s och Nennes lilla krypAlla hejjar utom kattenhär, för hon är arg på trattenDetta går ju som en danssnart får nenne lagerkransav en P med schyssta brallerJättemagen blir till dallerdet gör inget, allt är övermjölk och macka nu behöverPricken och hoans päron mestmen vi i tråden SMS!JÄRNET NU NENNE!!!!!!!!!!Fasen, man är ju helt gasad här.

    Yay! Så bra

    Här är så gasat att jag är alldeles darrhänt!

    Jag ska nog inte alls till ortopedakuten i morgon! Jag måste ju vara här och säga Hej! till pricken!

  • Klockarbol

    Ooops...

    Jag Yayade visst högt...

    Så nu står sambon här och säger att jag ska gå och lägga mig oavsett hur många barn som föds...

    Natti Natt!

  • Klockarbol

    Ska bara kolla läget innan det åks in till staden -

    *kikar*

    Ingen Pricken än, nå då får jag väl åka då - ha det gott alla! :)

  • Klockarbol

     


    passionsblomman skrev 2010-08-26 14:39:33 följande:
    Nej NU måste jag ju berätta dagens nyhet som INTE har med födslar tt göra:Min sambo ringde just och meddelande att han -"tyvärr fått lite annat att göra än vad vi tänkt imorgon" (han är ledig imorgon)-Jaha?-Jo jag ska in på polisförhör.-Jaha? (eftersom han är väktare så ingår poliskontakter ganska ofta, så jag regaerar inte nämnvärt)-Jo, för jag har blivit anmäld.-Jahaaaa? (inte kul, men händer ibland efter grip)-...för urkundsförfalskining på macken där vi brukar hyra videofilm.-Say again? -Jo, de har slagit in ett annat personnummer än mitt när vi hyrde då vid FET du minns, och när vi ringde för att meddela dem att vi inte kunde lämna igen filmen för bilen var paj, knappade de in mig och hittade inte filmen. När jag sedan lämnade tillbaka den kollade de och då var det på en annans personnummer. Så då polisanmälde de mig för urkundsförfalskinig. Polisen får inte ignorera det eftersom jag syns på övervakningskamerorna. De har varit hos min CHEF och bett henne identifiera mig (ni vet, sambons fantastiska chef..) Så nu är det förhör imorgon. att det skulle vara de som knappat in fel siffror är inligt dem helt uteslutet.Eftersom vi ganska ofta hur film-och då för det mesta 3-5 filmer åt gången, så har vi under ett knappt år här förmodligen hyrt åtminstone mellan 50 och 70 filmer hos just dem.Undrar om de kommer att sakna pengarna när vi nog inte hyr film där någon mer gång?

         Stön!

Svar på tråden Livets toppar och dalar