• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    Telis - inte lätt det där! Man vill ju känna sig nöjd och motiverad när man börjar på ett nytt ställe. Hoppas de skärper till sig och inte lägger sig inom acceptansnivå.

  • Lapinette

    Hej hallå!!! Det får bara inte ta slut vid döden. Jag tror det fortsätter och antingen har jag varit eller kommer att bli en väldigt lycklig kanin!

  • Lapinette

    Jösses vad ni har skrivit. Jag som har haft datorn "öppen" hela kvällen men istället legat i soffan och tittat på fyra avsnitt av Californiacation. Jösses, har massor att läsa ikapp.

  • Lapinette

    Telis – tummen upp för rödvin och Gruyere. De brukar ha en som är extra lagrad nere i vår ostbutik . Den är underbar! Och vem vann halvåtta? Jag har faktiskt sett flera avsnitt den här veckan men idag när jag kom hem var jag helt jäkla slut så jag valde att fixa mat istället. Noll energi, tunga ben på passet och så känns det som jag ska bli sjuk IGEN .


     


    Hattis – varför har ni rödvinet i kylen? ... eller var det i en vinkyl? Då är tipset att alltid ha "husvinet" liggande utanför.


     


    Porchez – trist med jobbet!


     


    Tinga – maken och jag slank in på Omega sista dagen i NY och kom ut med två underbara klockor. Ett fullkomligt impuslköp som innebar att vi fick springa tillbaka till hotellet för att ta våra väskor och åka till flygplatsen. Men vi fick champagne på Omega och två dyra klockor (det hade varit billigare att köpa här hemma ). Och varför bara koncentrera sig på möbler och bling-bling när det finns så mycket mera (som skor, kläder och handväskor). Usch, maken min har verkligen skämt bort mig. Jag var inte ”sån här” förut. Utan en riktigt sparsam gnet. Lägger fortfarande budget varje månad.


     


    Snaily – skönt att du haft en bättre dag idag. Hoppas det fortsätter även imorgon.

    BS - trist med pannan!

  • Lapinette

    Fast Californication skulle kunna handla om kaniner så mycket sex som den serien innehåller .

  • Lapinette

    Jösses, jag som tjatar om hus och då blir det att hela tiden ha extra buffert för allt som kan hända ... taket som rasar in, pannan som blir kaputt, översvämning i källaren etc. Hmmm... maken kanske har rätt. Han vet ju trots allt hur mycket jobb det är med ett hus (är uppväxt i ett). Själv ser jag de härliga middagarna utomhus, en vacker gräsmatta att sätta tårna i på våren och min blommor som ska växa så fint i rabatten. Hörs det att jag aldrig har bott i villa (dock erfarenhet från sommarhus).

Svar på tråden Livets toppar och dalar