• muggles

    Livets toppar och dalar

    Lappis: åh den gången med Pariskortet kommer jag ihåg!


    Tack för all sympati med hur jag känner, det värmer så oerhört. Klart jag ska testa ägget men mina förväntningar är verkligen superlåga. Typ kommer det ens att klara upptiningen?


    Har just nu hittat lite balans i livet och vill inte att det ska ruckas. Men det är ju bäst att få det överstökat så man kan gå vidare och förhoppningsvis hitta tillbaka till hur jag mår nu.


    Igår spontanköpte jag en lila Höstflox som jag planterade om i en kruka jag hade hemma samtidigt som jag omplanterade lite inneväxter (säkert helt fel tid att omplantera inneväxter men det var kris). Så avkopplandet det är att stoppa fingrarna i jorden och plantera och så roligt det är när det sedan växer och frodas! Så kul att jag har hittat ett nytt intresse (trädgård).

  • muggles

    Har jag förresten nämnt det att både syrenbusken och kaprifolen som vi fick från svärmor har blommat i år redan?! (De planterades ju i våras.) Trodde det skulle ta åtminstone till nästa år innan det kom blommor. Så kul!

  • muggles

    Jag känner att jag borde ta tag i att skaffa ett bättre elavtal för jag tyckte elräkningen i vintras var skyhög (vi har rörligt avtal). Fy faan vad tråkigt sådant är. Läsa på om avtal och priser och kWh.... Blärk.

  • muggles

    Ja men på elskling måste man veta sin årsförbrukning och den har jag ännu ingen aning om. Men jag vet sedan vår flytt att elskling rekommenderar det bolaget som vi har, nu är det bara frågan om vi ska binda och på hur lång tid. Men efter lite prat med dem verkar jag vara på rätt spår nu... (åh vad tråkigt sådant här är!)

  • muggles

    Telis: du får sätta Peltorskydd på Telle när han sover ute Moa vaknade ett par ggr av en granne som var ute på gården (då när vi bodde i lgh och hon sov på balkongen) som hade en störig hund som skällde hela tiden. Och den människan stod och tittade på mig när jag stod där på min balkong och vagnade och vagnade för att försöka få Moa att somna om. Inte fan gick hon sin väg, j-kla idiot!


    Episka svordomar

  • muggles

    Telis: föd upp ungen på välling då?! Laxfilé i ugn där du skär ett snitt i filén och stoppar ner gorgonzola. Enkelt och mums!

  • muggles
    porchez skrev 2010-08-18 21:23:21 följande:
    Det är mitt bord! Jag kan hjälpa dig Plantagen ska ha innekrukor upp till 36 i diameter, räcker det? eller behöver du har större ändå?
    Den jag har är typ 40cm så jag behöver en ännu större. Jag hittade denna websida men det var lite dyrt: www.leoline.se/sv/category/28/Krukor--Tillbehor Men det är väl bara att slanta upp!

    AM: tack för tips om lysande krukor men det är inte riktigt min grej


    Cicci: jag tycker också att man kan hitta en rofylld stämning i kyrkan även om jag inte är där så ofta.


    Frullis: skit att du är deppig. Kram!

  • muggles

    Stora jättekramen till Frejis! Hade gärna tagit en brunch med dig...


    Cicci: när kommer du ner till oss då??? 6 veckor går ju fort...


    Porchez: hur funkar det på nya gymmet?

  • muggles

    Piggelin: oj då GBS! Men AM hade ju det och det gick bra. Bra att de hittade det och kan hålla koll.

  • muggles

    Parnassia: kopparspiral funkade väldigt bra för mig. Själv behöver jag aldrig ha p-medel mer!

Svar på tråden Livets toppar och dalar