• MSW

    Livets toppar och dalar

    Nu sitter jag och väntar på att bussen ska gå! Har varit i skolan och haft bild, har roat oss med bildanalys! (radbrytning) Hattis: jag räknar också bim mån-sön nånting, men gladagubbar och förkylningar är inte bästa combon.. Men för dig låter det juh himla bra! (radbrytning) Tycker också att det verkar vara ett himla jobb flyt i tråden! (kängu: hoppas magkänslan inte stämmer)!


  • MSW

    Har alla lunch nu eller? Jaja, får väl läsa lite till skolan, men har hört att det jag ska läsa är väldigt "tungt" och "tråkigt" så ser inte fram emot det alls!


  • MSW

    Melondoft: det som vi är mest nervösa inför är juh de som aldrig syns, eller aldrig skriver något! (---------) men det känns som att det är "klubbat" att vi fortsätter som vi "alltid" har gjort, men försöker tänka ännu mer på att hålla den nivån som personerna själva går in med här? Vilket väl känns ganska självklart, men sen är det juh så att det kan bli fel ibland, oavsett hur väl man menar...


  • MSW

    Och melondoft, krya på er! Både med förkyldning och foten!(-----) tillbaka till texten!


  • MSW

    Och nu är jag strax framme hos min bil, så då tittar jag nog inte in igen förrän imorn! I eftermiddag står det packning på schemat (vi ska visst flytta snart ) och maken efterfrågade kroppskontakt! Ha en trevlig eftermiddag och kväll! Och i morgon är det FREDAG!!


  • MSW

    Nu är jag påväg till skolan igen! Idag är det drama som gäller, sen skulle jag och två till käka lunch, men den ena är sjuk så vi får väl se hur det blir.. (---------) Smint/bs: det är verkligen hur hemskt som helst (och vad världen är liten).. (--------) Igår fick jag svar på mitt senaste blodprov, nu var de uppe på 277 igen, förra gången var de nere på 21, fast det misstänkte doktorn kunna beror på ngt fel de gjort på labb..? Något jag tycker låter som en dålig bort förklaring.. Jaja, nu var det bra, så ska försöka nöja mig med det!!


  • MSW

    Åh hattis! Så trist! skönt att ni ändå har utredningen nu (klen tröst men ändå)! *kraaaaaaaaaam*


  • MSW

    Hattis: jag tror hon säger så för att hon inte har någon annan förklaring! Men jag märker juh själv att det pendlar, ibland kan jag ha typ åtta blåmärken och ibland inga, och mensen kan också vara olika mängd och så.. Mitt "problem" nu är om jag ska vara nöjd och glad om doktorn är det, eller "slåss" och säga att det i mellan åt faktiskt måste vara lågt med tanke på blåmärken och så.. Jaja! (-------) Idag är det FREDAG!!!!!!!!! Ikväll ska maken och jag skåla för huset! Jag fick juh penicillin när jag var sjuk, men idag vid lunch tar jag sista tabletten så ikväll blir det lite mousserande! Ha en bra fredag och helg allihopa! (fast jag kommer nog in igen på vägen hem sen...)


Svar på tråden Livets toppar och dalar