• MSW

    Livets toppar och dalar

    Tinga: Åh hoppas att det inte skälper att du skrev här att det går bra utan att det fortsätter gå bra!!


    Oupsie: Inte så konstigt att du missat syskon försöken, har inte skrivit om det här innan, dels för att jag inte hängt här så mycket och dels för att vi (läs maken) velade typ in i det sista om vi skulle försöka nu eller inte..


    Tack för tant-beklagande, men det känns inte så jobbigt som jag trodde, men så är det juh bara första försöket också.. Men maken fick ur sig efter jag testat negativt i lördags att han faktiskt tyckte det var tråkigt att det inte blivit något, det tyckte jag kändes väldigt bra, då det hela tiden känns/känts som att jag är mest på!


    Lappis: Åh vad spännande med AC! Jag tolkar ordet adoptionsmöjligheter typ som sånt vi varit inne på vilka länder som kan komma ifråga och så.. Men lite konstigt tyckte jag också det klingade först! Lycka till med telefonsamtalet imorn i alla fall!


    Nu ska jag kolla upp lite grejer inför skolan imorn! Sen blir det nog att lägga sig tidigt, fast idag har det juh varit helt ok väder, så har varit ute och till och med gått en liten runda, så idag är energinivåerna helt annorlunda mot de senaste veckorna!


    Sov gott!


    Förresten, Vickan, min inbox är också öppen för snurr-surr, även om jag inte vet om jag kan komma med någon vidare input..


    Stötte förresten på en tre veckors bebis idag när jag handlade! Jösses vad de är små!! Och vad det värker i hjärtat eller livmodern eller var det är barnlängtan sitter!

  • MSW

    Kängu: Så trist!! Hoppas du får ett vettigt svar på ditt mail! Och över huvud taget trist att du inte fick jobbet!


    och angående ansiktsrengöring så är jag också skitdålig på att tvätta mig.. Försöker att tvätta ansiktet med ngn ansiktstvätt när jag duschar, men det är inte alltid jag kommer ihåg det heller.. Och ibland smörjer jag in det också.. Så där en gång i månaden eller så..


    Fan vad jag har svårt att slita mig här ifrån alltså! Nu gör jag ett nytt försök!

  • MSW

    Lappis: vaddå i juni? Är det då ni får barnbesked eller är det då ni kan börja vänta??? (vilken koll man har alltså.. ) Åh så spännande!!! *nästan liten tår i ögat* klart som fan att du var nervös innan du ringde! Det är juh ert blivande barn det handlar om!!


  • MSW

    Nenne: härligt att se dig!! Även om jag förstår att du har fullt upp med annat(pricken)!! Namnfrågan löser sig! Är det fortfarande samma namn som ni funderar på?


  • MSW

    Kom också på att jag glömt svara på vad jag pluggar till (var det smint som frågade?).. Jag pluggar för att bli fritidspedagog, fast utbildningen heter ngt fint som jag aldrig kommer ihåg, ngt med lärare och barn och ungas fritid.. Och EA: jag har 2.5 år kvar, så tanken är att det blir uppehåll för föräldraledighet, om det tar sig.. Och i den bästa av världar skulle jag vilja att det kunde passa så bra att jag kan vara hemma en termin plus sommaren, så att jag inte skjuter så mycket på när jag blir färdig! Men som sagt det är i den bästa av världar..


  • MSW

    Det på B kallas A för av sin ena moster! Och det andra tycker jag också är gulligt, men vet ingen som heter ngt av dem, så man behöver nog vänja sig lite..(------) Skolan går bra, tackar som frågar.. Det är fortfarande lika trist att pendla.. Men kämpar på och ligger i fas med det jag ska, men har en uppgift framför mig som känns lite lagom ångest, men den ska jag ta tag i imorn!


  • MSW

    Idag "fuskar" jag, lämnade A tidigare på dagis för att jag skulle hinna äta lunch med några klasskompisar! Ska bli trevligt att snacka lite skit i lugn och ro.. Tänkte försöka övertala dem att promenera till skolan sen, om vi hinner, så man får lite luft och motion!


  • MSW

    Mina favvo killnamn är Ludvig och Love förtollfället, och till A hade vi Eddie som förslag medan han låg i magen.. Visst märks det att jag inte har mycket vettigt att göra när jag åker buss?


  • MSW

    Lappis: förstår att du behövde ta det med maken först! Då är jag med på vad juni innebär! Var tre års kö det ni hade räknat med för Sydkorea? Och nu är det bara att vänta på att ni får skicka papperna som gäller? Inget annat som händer innan?


Svar på tråden Livets toppar och dalar