• MSW

    Livets toppar och dalar

    Mugglan: olikadana! Klockrent! själv säger jag nu för tiden alltid "lugn och fred" ist för lugn och ro, min systerdotter myntade det..


  • MSW

    Jag har ett dilemma förresten, ska bli klassfest nästa onsdag (vi har inget i skolan på torsdag) och jag tänker att jag ska vara med, men antingen får jag köra bil hem, och kan då varken festa eller vill köra för sent.. Ett annat alternativ kan vara buss hem, men vet inte om jag är så sugen på att ta mig in till stan och på bussen själv om det blir sent, annars får någon hämta mig, men då får juh någon annan köra sent.. Sova över har jag fått erbjudande om, men då blir det knäppt med dagis lämning.. Funderar även på att ta typ första bussen hem på morgonen, men det känns heller inte optimalt... Någon input någon?


  • MSW

    Hattis: Rationellt eller inte, tycker inte det låter som någon jättekonstig reaktion! Allra helst vill man väl att det inte ska vara något fel alls? Men nu när det här meddelandet har lämnats hoppas jag att det är  ett "enkelt" fel som är lättfixat och som fungerar på en gång! *stora stora kramar* Förstår att det är jobbigt att inte heller kunna stöta och blöta med maken! *kramar igen* Är väl på gott och ont att du är upptagen på jobbet, du hinner juh inte tänka så mycket heller då.. Det kan juh kännas skönt ibland!

  • MSW

    mymlanthereal.wordpress.com/2010/09/15/mina-barn-har-flyttat-hemifran/


    Jag känner att jag vill springa och hämta A från dagis och bara pussa och gosa och leka med "hågbanan" och allt som han bara vill, för sen, rätt vad det är så blir han stor..!


    Idag är det hemma plugg som gäller, och jag har gjort färdigt en av uppgifterna, så nu belönar jag mig med lite surfande!


    Ang taxi, så vet jag inte vad det kan kosta, men det är juh en bit (typ åtta mil) så jag tror inte att det är ngt alternativ.. Och jag har ingen annan som bor åt mitt håll att man hade kunnat dela heller (det här är verkligen baksidan av att inte bo ens lite i närheten av campus).. Fast SÅ ofta vill/orkar jag juh inte ta del av campuslivet heller..


    Men däremot har jag lite funderingar på att be min lillasyrra att hämta mig, hon har precis bestämt sig för studie uppehåll nämligen och har juh därför inget jobb att gå till dagen efter, och heller inga större problem att vara uppe sent.. Ev hade jag juh kunnat be henne lämna A på dagis, men eftersom han inte är världens gladaste när han lämnas på dagis (åtminsonte inte när jag lämnar), så vill jag inte be om det.. jaja, får klura vidare!


    Cicci: Hoppas det går/gick bra på intervjun!


    Och Lappis: Vilken resa för grannen!


    Idag har vi besiktigat vår ena bil, den gick igenom som tur var! Enda anmärkningen var att torkarbladet var dåligt! Nackdelen med att bo som vi gör är att det krävs (mer eller mindre iaf) två bilar... Men å andra sidan behöver vi juh inte ha så höga huslån...


    Nu ska jag ta ur tvätten ur torktumlaren och lägga i nästa lass! (Blir en hel del kiss-kläder/sängkläder att tvätta.. Inte många dagar vi klarar oss helt utan att tvätta.. Känns så trist bara när man inte ens hinner få ihop tvätt för full maskin...)


    Sen ska jag ta en cola-light och sätta igång med nästa uppgift!

  • MSW

    Pb: Näääee!! Verkar inte som någon höjdar dag hittills, mobbnings"rykten", och jobbet och allt! Hade de någon anledning till varför? *kramar till dig och maken*

  • MSW

    Nu ska jag hoppa in i duschen, äta lunch och bege mig till bibblan för att försöka få tag på två böcker! Sen är det nog nästan dags att hämta sonen!

  • MSW

    Kikki: låter som du har det tufft nu! Hoppas det sätter igång ordentligt! Och stort lycka till när det väl gör det!


  • MSW

    Fick tag på en av böckerna och den andra fixar jag imorn! Hämtade också ut paket från ellos, två mattor till nya huset (va, vaddå ska vi flytta eller? ) och ett par stövlar i skinn! *nöjd* Nu väntar vi på att maken ska komma hem så vi kan ta en promenad i fina vädret!


  • MSW

    Hejar förresten också på AM som voodoo-drottning! *vinkar till fjällbruttan*


Svar på tråden Livets toppar och dalar