• MSW

    Livets toppar och dalar

    Jag förstår helt och fullt att du vill ha ett helt fotbolls lag!


    Jag tycker också att jag känner igen lite av det du funderar över fast jag tänker då på min lillebror (som dog i en bilolycka när han var 2 och jag 4), jag vet aldrig hur jag ska svara på hur många syskon jag har.. Fast nu är juh det 21 år sedan, så det är juh lite annorlunda, jag brukar dock göra så att om jag känner att jag orkar prata om det så säger jag inkl lillebror, annars säger jag hur många levande jag har och tänker för mig själv på honom)..


    Jag menar inte jämföra med dig, bara säga att jag förstår att det är svårt..


    *vet inte vad jag ska skriva*


    Starkt av er att ha klarat av jobben idag (om än med nöd och näppe)!

  • MSW

    Jag vet inte om ni har läst boken "Jag saknar dig, Jag saknar dig" ( www.bokus.com/bok/9789129674156/jag-saknar-dig-jag-saknar-dig/ ) det är en bok som handlar om en tvilling "som blir kvar" när tvillingsystern dör..


    Den är jättebra och jättesorglig. Men iaf där i har de en teori om varför barn dör, och enligt den är det så att en mycket gammal själ som snart ska smälta ihop med alltet, men som känner att den har så mycket glädje kvar att ge så även om det gör att kroppen han får dör tidigt så kan han skänka så mycket glädje att det ändå blir värt det..


    Ah, så länge sedan jag läste den, så jag kommer inte ihåg det tillräckligt bra för att göra det riktigt rättvisa, men det är ett sätt att se det på...

  • MSW

    Åh snorkis vilken fin dikt!


    Fan vad livet är orättvist alltså!

  • MSW

    MrsB: Jobbigt med konflikter på alla håll! Hoppas det blir en bra diskussion och att allt reder upp sig!

  • MSW

    Hej alla! Idag har A varit hemma från dagis, och vi har fått dela på dagen! Annars är jag mest fundersam över min tant! Är idag på dag 8(!) och det kommer mer blod än någon av dagarna hittills.. (ursäkta detaljerna).. Fyllde en super-binda på drygt två timmar! I vanliga fall brukar det vara slut eller i princip slut på dag 8! Jag fattar ingenting, blev nästan orolig.. Vad tror ni, borde man ta kontakt med ngn sjukvård eller avvakta?


  • MSW

    Ore: heja heja! (-------) am: trist bemötande från doktorn!


  • MSW

    Förresten har jag löst ta-mig-från-festen problemet imorn, lillasyster kör och hämta mig!


  • MSW

    Pb: tror att WHO rekommenderar amning tills barnet är två år.. Själv ammade jag juh A till strax innan han blev 1, men tyckte art det var ganska jobbigt att sluta (han brydde sig inte direkt)..


  • MSW

    Pb: Klart att du inte är något pervo! Jag tror att jag själv blev ammad till 2års åldern iaf..

Svar på tråden Livets toppar och dalar