• MSW

    Livets toppar och dalar

    Dåså:

    BF-lista

    Kikki Kikki 10/10 2010
    Piggelin 2/11 2010
    Snaily 6/12 2010
    Lunagarden 25/12 2010
    Oupsie 12/2 2011
    Gosnosen 7/3 2011

  • MSW

    Dags att hämta sonen! Som jag misstänkte blev det till största delen surfande.. Men gjorde lite annat nödvändigt också faktiskt!

  • MSW

    Oms: jag tycker det är roligt att prata om.. Det enda intressanta med sjukdommar är juh att man lär sig lite hur saker funkar! Ja det är autoimmunt, och ingen bakom liggande sjukdom! (testades en hel massa olika när det upptäcktes)..


    Inför förlossningen behandlades jag (fick trombocyter) en gång i veckan och blev sedan i gångsatt när de fått upp värdet till runt 90 tror jag det var, eller 70.. Kommer inte ihåg riktigt.. Sen lossnade inte moderkakan som den skulle så jag blev av med en hel del blod, men det berodde juh egentligen inte så mycket på itpn.. Sen hade juh A också dåliga trombocyt värden till en början efter förlossningen, pga att jag har det, men det vände ganska snabbt, och det var vi beredda på innan, så det oroade oss inte särskilt mycket (vilket de även påpekade  på neo)..


    Jag är så van vid att blöda så blir inte så orolig, eller egentligen är det nog så att jag inte tar in vidden av hur allvarligt det egentligen är när jag blöder.. Sen om det var MF eller "bara" en väldigt skum tant, vet jag egentligen inte.. Sen känner jag juh mig inte dålig/sjuk av det, så då är jag juh pigg och då inget att oroa sig över.. Typ..


    (nytt långt egosnack!)

  • MSW

    Bs: trist med besvärlig dag! Här har nog trotset kommit igång ordentligt... Som i söndags tex, när A bröt ihop fyra gånger innan han/vi fick på honom skorna! Antingen hjälpte jag till, eller så hjälpte jag inte till eller så blev det något annat fel så att han var tvungen att slänga sig på golvet och bryta ihop! *suck* Gissar att det är bara början!

  • MSW

    Nahe, nu ska jag krypa ner i soffan! Kollar nog in från telefonen senare!


    Ikväll börjar juh desperat housewifes! *favvoprogram*


    Puss på er!

  • MSW

    God morgon!


    Nu har jag lämnat A på dagis! Idag har jag inga planer alls på vad jag ska göra, för jag är rätt förkyld! Hade det inte varit så att det står på praktikschemat idag att jag ska följa med när de ska rida så hasde jag varit hemma från det med.. Mennu vill jag försöka orka det! Får väl vara hemma i morn ist, om det inte blir bättre!


    Luna: Vad skönt att sammandragningarna lugnat ner sig så att du kan jobba som du tänkt!

  • MSW

    Värst vad här var lugnt! Jag som ligger nedbäddad i soffan, och har hur mycket tid som helst!

  • MSW

    Åh, jag velar för fullt om jag orkar med praktiken eller om jag ska ringa och sjukanmäla mig..


    Jaja, nu ska jag iaf hämta hem sonen från dagis!

  • MSW

    Japp, är förkyld igen! A var sjuk förra veckan.. Innan dess var det väl ett par veckor sen vi var golvade av feber! Härligt........ Not!


Svar på tråden Livets toppar och dalar