Inlägg från: lunagarden |Visa alla inlägg
  • lunagarden

    Livets toppar och dalar

     


    nennesjuttioåtta skrev 2010-08-15 21:28:10 följande:
    Fan,jag vill OCKSÅ föda barn nu!!!!!

    Det gör du snart!

  • lunagarden

    Oms - jag förstår dig, man kan inte ge sig in i alla konflikter med tonåringar utan man får välja. Det låter som en bra mycket smidigare lösning att se till att hennes hår blir bra, än att fightas med en tonåring som vägrar gå till skolan för att håret inte är ok (känner igen detta!)

    Jag tror att Nenne får värkar ikväll och Pricken föds imorgon!

    Ang. äpplen så finns det många jägare som gärna kommer och hämtar dem och kör ut i skogen.

  • lunagarden

    Kikki - idag har det varit lugnt, som tur är! Vi har varit en sväng i Malmö och träffat och bokat fotografen till bröllopet och så sprang jag på en vigselring på rea också, helt oväntat

    Förstår att du är nervös, hon har väl kontaktat KK?

  • lunagarden

    Kikki - ja, jag köpte ringen, inget att vänta på Fast nu ska jag gå här och prova den i elva månader, fniss... tur att klänningen förvaras i butiken!

    Håller tummarna för att det inte är dags för din dotter än!

  • lunagarden

    Oms - det är elva månader, haha, skulle bara titta in i butiken när vi hade lite tid över innan vi skulle träffa fotografen.

    Men det känns skönt att ha så mycket ordnat redan, om fyra månader har vi ju en nyfödd och en 1-åring och då blir det inte mycket tid över till att fixa allt... + två tonåringar då

  • lunagarden

    Liten - att bada är fantastiskt. Jag lyckades få till ett härligt bad under senaste förlossningen också då jag blev inducerad och latensfasen var lååång, och det gav otrolig smärtlindring.

  • lunagarden

    Parnassia - mysigt med dop Mina båda äldsta är döpta och det var jättefint och stämningsfullt. Lille Charlie är dock inte döpt för varken min BM eller jag är med i svenska kyrkan, så han får välja själv när han blir äldre.

  • lunagarden

    Parnassia - jag förstår och tar absolut inte illa upp Jag tycker att barndop är jättefina, men eftersom vi inte är kristna, utan mer åt det buddhistiska hållet, så valde vi bort det. När tonåringarna var små reflekterade jag inte ens över det, då kändes det bara självklart med dop i kyrkan.

    Så att vi lämnat Svenska kyrkan är ett aktivt val, inte bara för att slippa skatten

    Sov sött!

  • lunagarden

     


    start september skrev 2010-08-16 22:02:51 följande:
    Luna, det lät inte kul med tidiga förvärkar. Kanske är det ändå mindre belastande att jobba än att lyfta liten kille?
    Visst är det så, fast min BM jobbar sovande natt så han är hemma hela dagarna och "lyfter", haha Bara några timmar om kvällarna och morgnarna jag är ensam med Charlie.

    Vickan - är du medlem i någon frikyrka?
  • lunagarden

    Nenne - dagen är inte slut ännu

    När ska ni på nästa kontroll om inget hänt?

Svar på tråden Livets toppar och dalar