Inlägg från: lunagarden |Visa alla inlägg
  • lunagarden

    Livets toppar och dalar

    Nenne - lite skämtsamt menade jag att den fanns där, fast den kanske halkat längre upp då vi vidgar oss på alla håll inför förlossningen

    Hade den varit utplånad hade du känt barnets huvud

  • lunagarden

    Nenne - det sa min BM också, att det kan vara så att man får värkar utan att nåt händer eller så händer inget. För min del började ju värkarna efter några timmar, men jag fick ju också ett gel samtidigt.

    Snaily - det är inget att rekommendera att göra själv

  • lunagarden

    Mmm, trevligare att titta på vad Ernst tillagar än att läsa här just nu

  • lunagarden

    September - hoppas, hoppas, hoppas att allt är ok med graviditeten!

    Piggelin - jag har aldrig haft UVI trots GBS

    Oms - jag ska träffa läkaren på onsdag så får vi se, jag hade ju bara tänkt jobba 10 veckor och nu har snart en gått...

  • lunagarden

    Oupsie - så tråkigt att höra att du inte fick ett bättre mottagande på KUB. När vi gjorde det senaste så var ju inte heller blodprovet klart, men hon berättade ändå utförligt och pekade ut alla vitala kroppsdelar och sa att allt såg fint ut på UL.

    Fick du bara resultatet på papper, det låter också konstigt, att man ska tolka det själv. Jag blev uppringde och fick möjlighet att ställa frågor, sen kom pappret med posten dagen efter (nu blev ju siffrorna 1:20000 så det var inte så mycket att fråga om, men kunde ju ha varit).

    Du får nog ringa och jaga din BM igen, så du får det stöd du behöver!

  • lunagarden

     


    muggles skrev 2010-08-20 09:48:43 följande:
    Här i V.Götaland får man gå max 3v över tiden (som jag har för mig att Piggelin har påpekat några ggr ), sedan sätter de igång en. De förklarar det med att de allra flesta förlossningar kommer igång av sig självt under den tiden och att det alltid är en bättre förlossning om den startar självmant. Men jag undrar om det inte är lite besparningar som ligger bakom också fast de inte vill erkänna det...?

    Man kan ju undra, fast det påstås att det är dyrare med mammorna som går över tiden, eftersom det krävs beök och undersökningar på specmödravården - varannan dag efter 42+0 fram till 42+6 (i Lund).

  • lunagarden

    Vickan - jag har haft min Iphone i två år och är fortfarande lyrisk över den. Min sambo har en ny Xperia och han är lika lycklig för den. Superbra surfmobiler båda två

    Skönt att höra att Nennes UL gick bra, måste vara häftigt att se bebisen så stor

  • lunagarden

    PB - nä, man ser väl bara delar, men visst borde man väl kunna se ansiktet ganska bra, eller går det inte?

Svar på tråden Livets toppar och dalar