• Tinga

    Livets toppar och dalar

    Imorgon ska vi förresten ha "trådmiddag". Några kompisar kommer hit, så först blir det Lappis lax med nöttäcke och sen blir det Telis amarettofruktsallad.  

  • Tinga

    Izzie - skönt att få en ordentlig undersökning imorgon och svar på vad som händer. Lycka till! Kram!

    Nu blir det sängen här; natti natti.

  • Tinga

    Hej i tråden! Har inte läst ikapp, men har en snabb fråga till stockholmarna. Min syster är på jakt efter ett trevligt ställe att äta på i närheten av Centralen på söndag eftermiddag, innan de lämnar stan efter sin Lidingöloppethelg. Någon som har ett bra tips?

  • Tinga

    Lappis - nja, lite lika är vi nog, men hon är betydligt längre än jag och har längre hår också. Musslor - tja kanske, fast jag kan tänka mig att de vill äta något ganska rejält, för att ladda om batterierna efter loppet (även om det är dagen efter).

  • Tinga

    Izzie – när det nu gick åt skogen är det ju skönt att kroppen verkar klara av att ta hand om det på egen hand. Sen att du blir ledsen är ju helt naturligt; när man väl fått ett plus är man ju inställd på att det ska sluta lyckligt. Kram på dig!

    PB – vad gött att föräldramötet gick så bra.  Och du verkar ju ha ett helt gäng nya väninnor på gång. Kul! Skönt också att du har en fortsatt positiv känsla angående sambons jobb. Hoppas att han inte är så besviken att han inte orkar fortsätta vara ”på” och hålla kontakterna varma, för det låter ju som att det vore en god idé.

    Fru E – skoj med ny hoj! (Oj vad jag kan rimma! ) Tycker också att du är tapper som umgås med gravid-vännerna. Hade själv min bästa vän på middag här igår och ett annat par som har en 9-månaders flicka, och min vän har väl vid det här laget gått igenom 6-7 ivf:er utan resultat (ett MF i 8:e veckan), så jag förstod ju att hon bitvis led när vi träffades igår. Som väl är pratar både jag och den andra tjejen gärna om andra saker än barn, så jag tror att vi är OK att umgås med, även för en ofrivilligt barnlös.

    Piggelin – åh, bokmässa! *avundsjuk* Gjorde ni några fynd?

    Nenne – den där nyponbusken i underredet låter inte som någon hit, men det blir säkert bra vad det lider. De brukar ju veta vad de gör när du syr ihop sådana saker. Mitt ärr efter snittet syns nästan inte allt längre.  Låter som en lyx att få sova en ”hel” natt när man har en 1-månadsbebis. Skönt!  Och vad fint av dig att donera mjölk till neonatal! Sådant tycker en neomamma om att höra.

    AM – vad trist att du inte fick jobbet du sökte.  Var det det som var drömjobbet, eller? Trist typ, din svägerska, förresten!

    Cicci – gud vad roligt att det gick så fort för dig att hitta ett nytt jobb. Grattis! Och lycka till med löneförhandlingen; låter ju som att du är i ett bra läge.  Hoppas att den rätta magkänslan infinner sig också; lite kanske det handlar om att allt gått så snabbt att du inte riktigt hunnit fatta ännu?

    Muggles – det är verkligen fantastiskt med ditt plus! Så himla underbart och jag är så glad för din, och resten av familjens, skull.  Tänk att det verkligen hände igen, till slut. Många varma kramar! Och det är klart att du känner oro, men att inte vara orolig, dvs inte vara gravid, vore ju värre, så jag hoppas att du kan se lite positivt i oron också. Som jag ska hålla tummarna nu, att det här går vägen.

    Liten – här har vi ju två drygt 2-åringar, och de ömsom leker fint ihop, ömsom bråkar om grejerna.

    Tack allihop för era ”enning”-grattis! Det är så härligt att få dela med sig av lite goda nyheter också, för ovanlighetens skull. Nu blir det sängen här; är dock försiktigt optimistisk om lite sovmorgon imorgon, efter att ha varit på 1-årskalas och Piff & Puff kom i säng först vid 21-tiden. Go' natt!

  • Tinga

    Hattis - usch vad jobbigt med illamåendet, men man får väl försöka se det som ett "förlängt gravidillamående", för förhoppningsvis ska ju det här leda till en graviditet. Kram på dig!

    Snorkis - så trevligt att se dig här. Det måste verkligen kännas tufft att gå tillbaka till jobbet, samtidigt som det kanske, efter ett tag iallafall, kan hjälpa till att skingra tankarna lite. Att du gråter tror jag bara är bra; dina kollegor skulle säkert snarare tycka att du vore konstig om du inte grät, snarare än om du faktiskt gråter. Mina varmaste kramar!

    Piggelin - trevlig med en bakbok. De senaste veckorna har jag haft riktigt bakdille, och bakat både bröd, vinbärskaka, biscotti, maränger och chocolate chip cookies. Förödande för midjemåttet att ha alla sådana godsaker hemma bara.

    Fru E - tycker att du gör helt rätt som tar tag i köket på egen hand, med hjälp av kompisar och familj. Din man har ju haft sina chanser, men om han aldrig kommer loss får han skylla sig själv, tycker jag. Precis som du säger kommer ju ingen annan och gör det åt er, så lika bra att ta tag i det innan det blivit ett jätteproblem.

    Porchez - usch, det låter verkligen som att du har det kämpigt nu, men kanske lika bra att chefen vet, för det märks ofta på en när man inte är som vanligt, och då kan det vara bra att ha förklarat litegrann om varför. Många kramar!

    Muggles - vilken sund inställning du verkar ha till din graviditet. Jag tycker att du gör helt rätt i att njuta, för ingenting kommer ju att bli annorlunda med graviditeten i sig för att du njuter istället för att oroa dig. Man hör ju titt som tätt att bara man slappnar aaaav blir man gravid, men jag har iallafall aldrig hört någon säga att man kan får missfall för att man njuter av sin graviditet. Och du, jag tror att det var Piggelins fröken som gått vilse; inte Piggelin.

  • Tinga

     


    Lapinette skrev 2010-09-27 09:31:54 följande:
    Tinga - tänk att jag inte förstod det där med bakningen då jag om och om igen läste badkille (bakdille)!

    Så badkillar är vad du har i huvudet!

  • Tinga

    Vi fick förresten sovmorgon igår, Piff & Puff vaknade till vid halv åtta, men somnade om igen till tio över nio.

  • Tinga

    Parnassia -

    AM - tyvärr inga bra tips; vi körde den hårda vägen här och mer eller mindre hällde ner penicillinet i Puffs hals när han hade öroninflammation i våras.

Svar på tråden Livets toppar och dalar