• snaily

    Livets toppar och dalar

    Nenne
    Cheeezus vilken stor mage! Att du inte bara råkar tappa den, hört talas om tyngdlagen? Fast väldigt fin! Hoppas den där som utgör magens innehåll vill komma ut snaaaart!


    PB
    Härligt med strutbeklädd katt! Ja, katten håller inte med förstås... Hoppas det läker nu!


    AM
    Trist med bråk men skönt att vara sams, fiffigt att mailkommunicera förresten.


    Kängu
    Hoppas lilla Ru piggnar på sig nu då, fick han medicin alltså? (sorry om jag läst lite slarvigt idag)


    Kram till Frullan som delar med sig så fint, det är verkligen superintressant att läsa!
    Och skönt att ha uppsägningsbiten avklarad.


    Haft en rätt jobbig helg med de däringa besökarna - det var kul när de kom men ännu roligare när de åkte, om man säger så!
    Nu är det bara så SKÖÖÖNT att ha huset för sig själv!

  • snaily

    Snorkis
    Läste ditt inlägg just innan jag skulle somna igår.
    Alla har redan sagt så mycket klokt - jag är jätteglad att du orkar in och berätta lite men förstår också helt och fullt om du inte vill outa allt i tråden. Skickar de varmaste tankarna och kramar till dig och maken! Vila i frid lilla Sigrid!

  • snaily

    Nenne
    Funkar vadgnuggandet?


    Det var säkert mycket mer att kommentera men ni får förlåta en förvirrad snigel idag. Varit så sjukt trött på jobbet idag, både som i sömnig och i allmänt less. Har dock smygläst allt ni skrivit idag, bara så ni vet. Nu har jag däckat på soffan och tänker bara ligga här och klappa magen resten av kvällen. Så det så!

  • snaily

    Otroligt tröttsamma stressartiklar förresten!
    Varför förklarades det ingenstans exakt huuur stressen minskar fertiliteten? Är det för att ÄL uteblir eller för att någon annan funktion försämras, i så fall vad? Hrmpf. Jag är skeptisk.

  • snaily

    September
    Fy så tungt att undra och noja, och att ryka ihop med maken ovanpå allt.
    Önskar jag kunde snabbspola tiden fram till torsdag, fort! Håller också tummar och tår!

  • snaily

    GALET lång ikappläsning avklarad!
    Jag hinner inte alls med på dagarna nu, högsäsong för oss på jobbet. Men SEN jäklar när jag går på havandeskapsledighet, då ska jag hänga här hela dagarna och spamma tråden ordentligt!


    Nenne
    Är du här idag också!? Hoppas hallonbladsteet har effekt nurå!
    Jag har mailat Sweet förresten!


    Lappis
    Låter spännande med det där läkarbesöket! Bara i rent forskningssyfte, liksom. Fast förstår att det känns lite knepigt att börja nysta i det där igen...


    Frullan
    Superintressant att få höra mer om vad som legat bakom dina Roffebekymmer (som egentligen inte har något med Roffe att göra!). Det är ju helt logiskt! Men man tycker så synd om den där lilla flickan när man läser vad du skriver... Kram på dig!


    Cicci
    Men fy så jobbigt, tråkigt att höra både om det dåliga jobbmötet och missfallet! Nåt nytt och mycket trevligare jobb väntar nog där ute på dig tror jag! Kram!


    Parnassia
    Nej, inte ska väl snön smälta bort redan i början av mars?! Det är ju då den bästa delen av vintern börjar, här uppe alltså.


    Förra vintern var ju bara kall kall kall, här hade vi faktiskt lite MINDRE snö än vanligt, trist. Men inför kommande vinter känner jag mindre längtan än vanligt efter snö, förstås för att jag ändå säkert inte kommer kunna leka så mycket i den, utan mest bara svära för att det är tungt att dra barnvagn i den. Hoppas jag!


    17 november 1995, jaaaa, vilken nostalgi! Mindes inte det exakta datumet men nu när ni säger det så, vet att det var i november när det PLOFF kom hur mycket snö som helst över en natt (i Uppsala då). Min dåvarande valp fick se snö för första gången, gud vad kul vi hade den helgen!


    Här är det riktigt rysligt ruggigt ruskväder idag! Regnat nästan hela dagen, mörkt och dimmigt och just nu 8 grader.... BURR! Om det är såhär imorgon också blir det soffan och filten hela dagen (är ledig). Ska en sväng till barnmorskan också och mäta magen för första gången, lite nervöst faktiskt!


    Nu middag... delikat (NOT!) blodpudding.

  • snaily
    sweetstreet skrev 2010-08-24 18:49:56 följande:
     Vi funderar även på att skaffa en sådan där hiskeligt ful vattenfontän som katter kan ha där vattnet rinner hela tiden. För de flesta katter dricker helst rinnande vatten. kanske kan vår lilla Lipton då dricka mer och även på detta vis motverka urinvägsinfektioner eller kristaller. Är tanken.  
    Låter som en jättebra idé! Stämmer ju att många katter hellre dricker ur t ex vattenkranen än ur skålen.

    BS
    Torrfoder i sig så länge det är av rätt sammansättning är inget problem, om man inte har en katt som dricker extremt lite PLUS har haft urinvägsbesvär tidigare, då kan det vara bra att komplettera med mjuk mat också.


    Stoppar in länken här också som jag skickade till Sweet, om någon är nyfiken.
    www.veterinaren.nu/artiklar/katt/urinvagarna/fusflutd-katt/208

  • snaily
    sweetstreet skrev 2010-08-24 19:40:02 följande:
    Fast jag har ju ingen aning om ifall Hattis skrivit höär att det var en hemsk upplevelse att bo i vår lilla lägenhet......        
    Det har hon då rakt INTE gjort! Det var säkert hur bra som helst, och mysigt med katterna som sällskap!
Svar på tråden Livets toppar och dalar