• snaily

    Livets toppar och dalar

    sweetstreet skrev 2010-08-24 19:45:58 följande:
    "I wanna gå följa med" "I sitter på stolen" "I har ett moskito bite på benet" etc...  
    Underbart!
  • snaily
    Telis skrev 2010-08-25 08:51:25 följande:
    Men någon närmare presentation av oss som hänger här har nog inte behövts tidigare, jag tror att i stort sett alla har smygläst rätt länge innan dom (vi) vågade oss in.
    Stämmer nog bra på de flesta. Jag smygläste i åtminstone ett halvår innan jag vågade tassa in...

    Telis - GRATTIS till bajsblöjan! Kunde man ju tänka sig, att rödvin skulle sätta fart på den tröga magen. (indirekt effekt på nåt vis )


     


    MSW
    Grattis till kontraktet!


    Och grattis dagens namnsdagsbarn!


    Muggles - tack!


    September
    Hoppas verkligen din magkänsla inte stämmer!

  • snaily

    Lagom lång sovmorgon imorse, och Korven var jättemysig innan vi gick upp, han kommer och lägger sig tätt intill och vill ligga kind mot kind, och ge en liten slick på mitt öga ibland.


    På tal om hundar...
    Nenne
    Tack för filmen! Såg den igår (sent omsider), både jag och maken gillade den. Fast den var ju gräsligt sorglig tyckte jag förstås, bölade mig genom nästan hela filmen.

  • snaily

    Vinkar hejdå på ett tag, dags att göra sig iordning för barnmorskebesöket.

  • snaily

    Cicci
    Sa jag inte att det perfekta jobbet bara väntar på dig därute? Kanske alldeles utanför husknuten, hoppas!


    Shit vad ni skrivit den lilla stunden jag varit borta, ska snart läsa igenom lite mer noga, men skulle behöva lite snabb akut hjälp med ett dilemma:


    Ska jag byta barnmorska??


    Hittills haft en ordinarie som jag tyckt sådär om, men börjat tycka bättre och bättre om. När hon var ledig i somras var jag en gång till en annan BM, på nästa ort ca 6 mil bort, som jag verkligen gillade! Nu ska min ordinarie sluta (typ NU) och ersättas av en människa som jag instinktivt inte riktigt gillar, fast aldrig träffat henne i barnmorskesammahang förstås.
    Frågan är om jag ska byta till hon som verkade så bra som jag träffade i somras - det känns lite fånigt då det är myyyycket längre att åka... men å andra sidan, sen när jag går på havandeskapsledighet så har jag väl ändå inget att göra om dagarna så en utflykt på 12 mil tur och retur till barnmorskan kanske inte gör så mycket då...
    Eller ska jag gå på det mycket närmare stället till den förvirrade tredje barnmorskan som jag inte tror jag kommer klicka med...
    ???

  • snaily

    Äh - förresten, det var inte så panikbråttom ser jag nu, trodde de hade telefontid hos barnmorskan nu så funderade på att ringa idag, men dagens telefontid är redan slut. Ja ja.


    Besöket idag gick bra hur som helst. SF-mått på 24-25 (precis på kurvan), normalt blodtryck och socker, dåligt Hb men i alla fall inte sämre än senast. Niferexen verkar hjälpa. Fick lyssna på hjärtljud också, Ynglet var inte alls still och försökte typ sparka sönder lyssningsapparaturen Hjärtfrekvens på ca 130.


    Nenne
    Härligt att det såg bra ut! Fredag eller lördag som gäller alltså!
    Staffan är KUNG

  • snaily

    Parnassia
    Ja, funderar också på det... men kommer nog tycka det kommer kännas pinsamt att byta efter att ha träffat henne en gång, svårare att motivera liksom. (Och jag träffar henne i mitt jobb titt som tätt, annars skulle det inte spela så stor roll.) Konflikträdd, jag?

  • snaily
    viktualia skrev 2010-08-25 11:41:11 följande:
    Men kan du inte motivera det med att det känns bättre att gå hos nån som du inte behöver träffa i jobbet?!?! Det skulle jag tycka i alla fall!
    Känns inte som det finns många här i trakterna som jag INTE behöver träffa i mitt jobb. Måste genast forska i om den andra (den bra) BM också är kund hos oss... inte alls otänkbart...
  • snaily

    Lappis
    Skönt att beslutet är på gång! Håller tummarna även fast det såklart inte behövs egentligen!


    EA
    Tack!
    Låter som ni är jätteflitiga med huset, kämpa på! (Inga som helst konkreta tips kommer från den här renoverings-oskulden )


    nennesjuttioåtta skrev 2010-08-25 10:37:06 följande:
    har för mig at mitt första inlägg handlade om att det hjälpte att slappna av och tänka på annat, vågar inte ens läsa skiten. HAHAHAHAH!!!! 

Svar på tråden Livets toppar och dalar