• fru AM

    Livets toppar och dalar

    God förmiddag. Även här är det djup sorg för Snorkis skull. Ofattbart hur det här kan kännas så nära, men det är väl ytterligare ett bevis på hur viktig och bra tråden är.


    Livets futtigheter bär oss idag till IKEA. Ska försöka ta Livias förmodade psykbryt med jämnmod.


    Kram till alla.

  • fru AM

    Men hade Snorkis UVI? Så att det fanns risk för GBS alltså. Jag har ju varit borta från tråden ett par veckor? roblemet med UVI under graviditet är ju att det oftast inte ger några symptom förutom sammandragningar (vilket man ju har i alla fall ibland). Jag tvingade min BM att testa för GBS massor av gånger under Hektorgrav. - eftersom jag hade GBS med Livia.


    Jag TRODDE iofs att GBS var farligt för fostret bara tidigare under graviditeten och under/efter förlossningen. Måste googla lite.

  • fru AM

    Det verkar ju finnas ganska många orsaker till att ett barn dör i magen tyvärr. Min mans kusin som drabbades fick veta att det förmodligen i deras fall rörde sig om "plötslig spädbarnsdöd - fast innan födseln". Skumt.


    Hursomhelst är det en tragedi. Och jag förstår inte hur man går vidare. Men det gör folk ju.

  • fru AM

    Telis: tackar som frågar - Italien var som vanligt fantastiskt. Solgarantin infriades samt mat o dryck i rikliga mängder inmundigades (lchf-figuren är ett minne blott men det var det kanske värt, nu är jag i alla fall fyllig och BRUN ). Otroligt vackra vyer i det landskapet vi var i (Marche). Jag tokfyndade dessutom en kjol fr Cavalli (85%rabatt). Jag o maken har haft några gräl- och diskussionsvändor men nu är vi sams och har en konstruktiv plan.


    IKEA funkade fint idag trots att vi glömde att äta lunch (vadå hål i huvet - v är bara 41 och 44, vi har inte lärt oss hur det där med blodsocker funkar ...). Livia lämnades trallande av lycka in på barnparkeringen, och hämtades en timma senare helnöjd. Till er presumtiva IKEA-barn-snatchers kan jag tyvärr meddela att man måste legtimiera sig när man hämtar ut de små solstrålarna ...


    Det om det.


    Tack Vickan för att du fixade blomsterbudet!

  • fru AM

    Lappis: och IKEAS barnparkering får du ju också slå ur hågen nu Grattis till att ha kommit ytterligare ett steg på vägen till ert efterlängtsade lilla barn!

  • fru AM
    Lapinette skrev 2010-07-28 15:48:14 följande:
    AM - shit, där rök alltså den planen . Vad skönt att semestern var härlig och att ni är överens du och maken. Har ni varit eller ska ni ut i skärgården också?
    parallellskrivning ...

    Möja väntar fr o m söndag. Sen ska det bli rätt skönt att bara vara hemma. Matsalen är i vanlig ordning i kaos-oordning - det stora bordet agerar packbord och det hänger tvätt överallt.

  • fru AM

    Lappis: det är klart ni blir godkända! Ni är ju helt normala och väldigt trevliga (nu har jag bara iofs träffat dig men det är klart din man är trevlig). Har ni semester  nästa vecka så kanske ni vill komma och luncha eller fika på Möja?

  • fru AM

    Jaha ja. Någon annan som vill komma o hälsa på? Vi har tyvärr inga extra sängplatser men vi kan bjuda på mat och underhållning i form av barn som gör volter och hoppar genom brinnande ringar.

  • fru AM
    Lapinette skrev 2010-07-28 15:57:27 följande:
    Förresten, igår fick maken sin nya leksak.
    Vadå för leksak (jag har missat eller glömt)?
Svar på tråden Livets toppar och dalar