• fru AM

    Livets toppar och dalar

    BS: jag förstår precis vad du menar - jag vill gärna kolla lite hemma innanså man i alla fall vet vad barnet klarar och inte klarar (och så man vet vad de tittar efter). Hektor har 2,5 månader på sig att lära sig säga 6 ord till ... Och hitta mage och näsa på rätt sätt ... Klossarna kirrar han lätt.

  • fru AM

    Fick idag en smärre chock. På tunnelbanan så var det ett glatt och nog oberusat fyllo som började prata med mig och sönerna. Han gissade bl a att vi skulle gå av vid Ö-malmstorg ... Och jag kände vagt igen honom. När han gått av tåget så insåg jag att det kan ha varit en man jag var rätt betuttad i för 22 år sedan (jag var 19 han 40 ...)NU var han ju ett trevligt fyllo men i alla fall ett t-bane-fyllo!  Sorgligt

  • fru AM

    Ang BVC: Telis, håller delvis med fast vissa saker kanske man inte ens tänker på att göra med sitt barn - som det här med klossar t ex. Det kan ju vara skönt att ha gjort det några gånger hemma innan så man slipper göra ett återbesök pga övernitisk bvc-tant.


    Jag är skitstressad över att Hektor inte går än. Visst - han står med stöd, och går lite längsmed möbler, och klättrar upp på köksbordet via köksstolarna - men går själv gör han inte. Och jag vill helst inte att han ska få en stämpel på sig på BVC som sen - så jag tränar honom mer än han själv tar initiativ till.

  • fru AM

    Lunagarden: Det var klokt sagt. Jag har trots tre barn inte sett det så. De senaste två barnens BVC-sköterska är en underbar sådan men min inställning har nog snarare varit att jag/vi kontrolleras. Nu har vi fått en ny bvc-tant (den gamla bytte jobb) och jag ska möta den nya med en ny, sundare inställning! Tack!

  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2010-08-09 21:29:14 följande:
    Tack Vickan och AM! Jag gillar vår bvc-tant men det som ska kollas ska ju kollas oavsett och det är skönt att hänga med så att hon inte blir förvånad när de sticker en penna i handen på henne och hon förväntas dra streck utan att veta ved en penna är!
    Precis!
  • fru AM

    Värkarna kommer börja ordentligt onsdag kl 20-21 någon gång.


     


    Det är vad min spåkula säger men den har haft semester så den är lite dammig. Vi får se om den har rätt.

Svar på tråden Livets toppar och dalar