• Tinga

    Livets toppar och dalar

    Telis - även om du inte är superintresserad av tjänsten är det ju bra för självförtroendet att vara kvar länge i processen och kanske t o m få ett erbjudande; sen väljer man ju själv om man vill tacka ja eller inte. Men visst var det ett andra tjänster till du också varit på intervju för? Kul att du är tillbaka i tråden igen.

    AM - kul att Hektor är på gång nu!


    Snaily - allt väl med magen? Inga fler blödningar?


    I Casa Tinga kollas det också på The Event. Jag har lite svårt med att jag faktiskt ser en lite SF-aktig serie, men det stod ju ingenting inför att serien började sändas om att den handlade om utomjordingar. Sen är den ju grymt spännande, så nu är jag fast, men jag retar mig ändå lite på de där rymdvarelserna.

  • Tinga

    Snaily - du har då inte legat på latsidan. Hoppas nu att din mamma kryar på sig efter operationen, och att makens mamma inte blir alltför dålig alltför fort. (Verkar vara ungefär det man kan hoppas på för henne? )

    Det är konstigt det här med blödningar, t ex; något som man går i taket för första gångerna det händer, men sen blir det vardag även av det. Men man orkar ju inte leva i ett konstant orosläge hela tiden heller; det var ju på samma sätt när vi låg på neo. Man måste ju se till det som känns bra och är bra också.

    Muggles - ojdå; stor tjej ni har nu. Jag retar mig också på en del grejer med The Event, men nu sitter jag fast ändå. Lite McGyver över det hela.

    Liten - hoppas att drömhuset snart dyker upp. Ibland kan det känns tröstlöst när man letar, men helt plötsligt bara är det där.

  • Tinga

    Snaily - du skulle haft barnvagnen redan nu, så kunde du lastat matkassarna i den. Faktum är, att mamman till en av makens kompisar använder en gammal barnvagn när hon går och handlar, och inte kundvagn. Hon bor ganska nära affären, så hon behöver inte ta bilen för avståndets skull, utan tycker att det är praktiskt att slippa bära något. Sönerna i familjen pajade vagnen när de var i 20-årsåldern, men då köpte hon en ny gammal vagn. Jag hade skämts ihjäl om det varit min mamma.

  • Tinga

    Fast en dramaten kan man väl inte packa i inne i affären - tror de inte att man stjäl då? Inte för att jag försvarar det hela, försöker bara förklara det.

  • Tinga

    Lappis - välkommen hem! Störigt med förkylning. Hoppas att du kryar på dig snart! Klockarbol - vilken dag; förstår att du blev på risigt humör! Hugaligen; imorse var det kallt att cykla till jobbet. Första frostnatten på våra breddgrader. Men det blir nog underbart väder idag; soligt och vindstilla. Jag hämtar på dagis idag, så jag tror att vi ska passa på att ta en tur till hagen och klappa fåren i eftermiddag. Muggles - när är det dags att hålla tummarna imorgon?

  • Tinga

    AM - åh vad trist att ni måste ställa in. Lider verkligen med dig, för de där stunderna med enbart sin respektive blir otroligt värdefulla när man är småbarnsförälder. Jobbigt för Hektor också med nattskräcken. Hoppas att det kan bli av snart istället. Kram!

  • Tinga

     


    muggles skrev 2010-10-12 11:47:47 följande:
    Igår frågade Moa mig "köpte ni mig?". Haha vilken underbar tanke. Klart man kan tänka så... Jag svarade "nej vi gjorde dig. Du är en liten bit av pappa och en liten bit av mamma och en liten bit av dig själv". Då såg hon nöjd ut.

    Lika bra att du förbereder dig på att hon nästa gång frågar hur ni gjorde henne.

  • Tinga

     


    muggles skrev 2010-10-12 11:45:57 följande:
    Tinga: kl 8.15 imorgon har vi tid. När jag tänker på det vrider det sig i magen av nervositet Samtidigt känns det som om magen växer (det drar i ligamenten) men förra gången var tydligen livmodern stor som i v7 medan embryot förmodligen strukit med redan i v5. GAH!

    Usch, jag förstår att det är nervigt. Men nu har du ju tagit dig ända hit iallafall, trots att det kändes som en evighet häromveckan. Hoppas nu verkligen att allt ser bra ut också. Kram!

  • Tinga

    Hej Snorkis! Tänkte på dig när jag var ute och sprang tidigare ikväll och undrade hur du har det, men när man talar om (mumin)trollen... Vilken härlig vecka ni verkar ha haft; väldigt välförtjänt om du frågar mig. Så bra att arbetsuppgifterna har kunnat anpassas, så att du kan känna att det är kul att gå till jobbet.

Svar på tråden Livets toppar och dalar