• porchez

    Livets toppar och dalar

    vet inte hur mycket det har stått om detta utanför lokalnyhtererna, men kan bara säga en sak ÄNTLIGEN!!


    na.se/nyheter/2.2503/1.978214-man-greps-misstankt-for-valdtakt-i-orebro


    kan säga att här omkring pratar vi inte om nånting annat, just det att de senaste överfallen har varit tidigmorgon och tidigkväll har gjort att man aldrig känner sig trygg...


    Nu duschen efter en svettigt pump-pass!

  • porchez

    AM - snygg bänkskiva!


    Oupsie jag vill också se dina bilder om jag får??


    mmm äppelpaj vad gott, blir riktigt sugen. Men håller mig till mitt the med äpple, russin och kanel som jag dricker nästan varje kväll nu, höstigt (lyxar med grädde i istället för mjölk)


    Vickan - ha det så bra på din minisemester!

  • porchez

    när skulle Lappis komma hem igen? Jag trodde hon skulle åka över helgen? Men kanske var längre?

  • porchez

    Men Snorkis vilket sätt av tjejen som skulle köpa spjälsängen! Skönt att ni blev av med den tillslut iaf. annars hade jag kunnat köpt det och sålt den vidare i in tur, bara för att ni skulle slippa ha den hos er...


    Nenne - jag har aldrig fått höra namnförslagen än, kan jag få bli inboxad namnet på T, min hjärna jobbar för fullt med namn på T, men de har ju redan blvit skrivna här i tråden


    Har varit otrogen mot BT de sista två kvällarna, och hållt till på ett annar forum, betydligt mer trivsamt forum! Kommer ni ihåg länken jag la in? om våldtäkterna i mina stora stad? De har ju annhållit en kille, i tisdags började det spridas rykten på facebook, sen var jag tvungen att kolla upp allt på flashback.org och killen som är anhållen (och till viss del erkännt) är min gamla klasskompis, jag var bästa kompis med hans storasyster och ägnade  större delen av min barndom tillsammans med den familjen. Jag kan inte för mitt liv förstå vad som har gått snett i den här killens liv. Han är misstänkt för en våldtäkt som skedde för 5 år sedan, då var han endast 18år. ca 6år efter att de flyttade ifrån "mitt samhälle" och jag tappade kontakten med hela familjen... Helt ofattbart!!!


    Nu är jag redan så trött att ögonen börjar falla ihop, så det är dags för bingen nu!


    God Natt...

  • porchez

    Hej! JAg har inte läst nånting, så det här kanske hamnar helt fel.


    Men självklart så menar jag betydligt OTREVLIGARE forum!!! Finns ju inga trevligare än ni tjejer heller, ett o trillar bort och blir så fel. Hoppas ingen tog illa upp..


    Nu är det FREEEDAAAG!!!!!! Jag har suttit två timmar hos frisören och är härligt blond igen! Lite tråkigt bara att sätta upp håret direkt när man kommer hem efter ha blivit nystylad, men nu är det gymmet som kallar och jag ska testa mina nya spinningskor, spännande! ;)


  • porchez

    tittar in och säger Hej!


    Vet att jag tänkte (som vanligt) massor att kommentera men nu kommer jag inte ihåg vad jag redan skrivit och inte..


    Snaily - tufft med sjuka mördar, men som flera har sagt, så är du inne i en viktig fas i ditt liv nu, så du måste ta hand om dig själv. Att boa och ladda inför en förlossning är precis vad du ska göra nu, och sen kan du ju alltid finnas till för dom om de vill prata ut med dig och annat, sånt som du kan hjälpa till med!


    Vickan - skoj med nya möbler! värre att de är så tunga förstås, men bra av dig att tänka på att bära rätt och akta ryggen. Kan inte kul att vara hemma med en bebis när man knäckt ryggen!!!


    Snorkis - Tack för att kommer in och delar med dig! Jag tycker om att du skriver vilka bemötande som du får och vilka som är bra resp. dåliga.


    PB - kram till dig!


     

  • porchez

    Jag saknar många i tråden? Är det flera som tagit paus?? blivit smygläsare eller bara inte har tid???


    Saknar er! (ingen nämnd igen glömd)

  • porchez

    AM - låter som om ni haft det helt fantastiskt tillsammans du och maken!  Härligt, hurhar det gått hemma med barnvakten då?


    Lappis - mojito är svårt att göra själv, och jag tycker de flesta krogar har svårt att göra dom också tyvärr de godaste drack jag inte i Mexico faktiskt utan på en semester i Polen


    Själv är jag lugnar än lugnet själv just nu, yoga på tidiga söndags kvällar är verkligen perfekt för mig... Inget kan stressa mig nu... (till jag kommer till kontoret imorgon förstås )

  • porchez

    tooodelliooooo i tråden! hur mås det här då??


    Tack Nenne för namnet och förklaringen! Jätte fint! I like it!


    BS - förlåt men jag skrattar gott åt din berättelse (och åt dina rosa mysbyxor med blommor) du är för härlig och berättar allt så roligt


    Granngården - tjejen från landet säger inget mer hmm eller ni har ju sagt det själva 08-or. Hur är det med tjejerna från andra sidan landet i den andra stora staden? Har ni varit i en Granngården butik? eller iaf. hört talas om den??


    Moa är ju bara för söt!


    Muggles - har du fått det där brödrecepter från en bok som heter nånting om oliver och timjan? tycker jag känner igen det...


    och som vanligt kommer jag bara ihåg att kommentera det som står på den senaste sidan.


    Men jag vinkar till er som skrivit längre bak i tråden *vink vink* *släng kyssar*


    Ja det jag kommer ihåg är att ni pratat om känslan av att ha barn på dagis, och av naturliga skäl har jag inget att inlägga där Vad gör jag i den här tråden egentligen??! tur att ni pratar om annat också, så som spensalva!

  • porchez

    dagens problem! känns som jag har nått nytt att ta upp varje dag.


    Men grannes hund skäller hela tiden , jag tror han (grannen) inte ens är hemma. Det började i förra veckan, varje dag när jag kom hem från jobbet så skäller hunden! I fredags skickade jag ett mail till hyresvärden som idag svarade att de skulle skicka brev till ägaren. Idag så hörde jag det direkt när jag kom hem vid 17-tiden, sen skällde hunden en hel timme, jag var till gymmet i två timmar men efter att jag kom hemn, har hunden bara fortsatt att skälla! Så jag gissar på att den skällt nu i minst 4 timmar


    Vad kan man göra, tycker så fruktansvärt synd om den lilla stakarn...


     

Svar på tråden Livets toppar och dalar