• porchez

    Livets toppar och dalar

    BS usch vad tråkigt med Jocke! tråkigt, Lappis vill inte ta över honom? eller räcker det med en kanin ert hem kanske?


    Ja vi får hoppas det hjälper när han tar emot brevet, borde bli imorgon eller onsdag. Hunden skäller fortfarande och jag hör hur hunder hoppar mot dörrhandtaget, hoppas ägaren kommer hem snart, för det här är hemskt att lyssna på!


    BS - det liknar ett bröd som jag brukar göra, och jag brukar också blanda i aprikoser, fikon har jag inte testat, men det ska jag nog göra nästa gång..


    Nej nu har jag tröttnar på NY-fruar och stänger av TV och dator och lägger mig i sängen och läser igen! För vet ni, jag har äntligen hittat ro att läsa igen..

  • porchez
    BrudSommar2006 skrev 2010-10-19 17:34:32 följande:
    Hörrni, jag kan rekommendera er alla att vara lite restriktiva med graden av mjukiskläder och osminkning ni kör med hemma för man vet aldrig vem som ringer på dörren... bara ett litet tips av en med viss erfarenhet.
  • porchez
    Snorkfröken77 skrev 2010-10-19 20:27:26 följande:
     Helosan på kossornas spenar och på händerna när man jobbar med kor så jag smörjde faktiskt in mina torra bröstvårtor med det när jag var gravid. Jag tänkte duger det åt kossorna duger det åt mig.
    du e för skönt Snorkis!

    Men stor kram till din jobbiga dag! eller nej inte till din dag, utan för dig som fått uppleva den jobbiga dagen förstås.. Tyvärr kommer det bli många sådan dagar till, men med tiden kommer du märka att det går fler och fler dagar i mellan de dåliga dagarna och på sätt förstår man att denna saknad går att leva med... ååå vad hesmkt allt är en stor kram till!!!!

  • porchez

    Snorkis får jag fråga vart du jobbar nånstans? vill du inte svara så gör inte det. annars får du gärna inboxa mig...


     


    Här är annars en till som läst ikapp från mobilen på jobbet idag, sista halvtimmen hade jag noll motivation, men hade sagt till en kund att jag skulle vara kvar till 17 idag, så jag fick ju inte smita hem tidigare, till råga på allt så missade jag nästa träningen för att det var bilkö, här i min lilla stad   Vägen var uppgrävd precis efter en rondell och upp över en bro, så trafikljus från fyra håll för att bara ena körbanan var öppnad... 


    Här är också en mysbyxetjej!! och jo jag kan gå ut i mina mysisar och handla ibland (inte för ofta) men då endast till maxi som ligger på andra sidan gatan. Hade problem att hitta tillräkligt stora mysbyxor efter att jag separerade, brukade alltid använda mitt ex träningsbyxor så de var rejält stora och hänginga. Tillslut hittade jag ett par på herravdelningen!! för stort ska det va


    oj vad jag kan gå loss på ett ämne, skulle kunna skriva hur mycket som helst om ämnet mysbyxkor, men så intressant är det inte!


     


    och Muggles och nån mer - nej jag kommer inte lämna tråden! Bara att jag ibland kan ha svårt att motivera för mig själv vad jag gör här? i en tråd som från början handlade om att skaffa barn. MEN jag kommer hela tiden fram till att det är för att ALLA NI ÄR SÅ SKÖNA, TREVLIGA, ROLIGA, ÖPPNA OCH ÄRLIGA MÄNNSIKOR! Kan ju inte klara mig utan er heller


     


     

  • porchez
    Lapinette skrev 2010-10-20 11:08:23 följande:
    Förresten skulle vi inte ha en brunch? Tycker vi borde ta en här i höstmörkret samt inboxa, smsa, facebooka de som är frånvarande också.
    JA! Jag vill komma! om jag kan och får och vågar...
  • porchez

    läser ifatt mer ikväll. Tok för trött just nu Kuratorbesök imorse och de tar på krafterna!


    Vill bara skriva en sak som jag tror jag har glömmt, EA jag håller tummarna för sig, snälla gode *någon* gör så att det går hela vägen nu!!


    På återseende!

  • porchez

    Oj vad fel mitt tidigare inlägg hamna... Men hoppas alla är med på att jag inte läst hela dagens hädelser


    Nu sitter jag här och gråter för fult! Ser knappt skärmen för alla tårar. Snorkis åter igen en stor KRAM till dig, jag skriver under  det alla har skrivit till dig! och så vill jag TACKA dig för att du skriver till oss och låter oss dela din sorg..


     

  • porchez

    SKRÄP! skrev ett långt inlägg som jag kopierade för att jag var osäker på om jag kunde posta det, sen när jag väl bestämmde mig för att posta inlägger, så kunde jag inte klistra in det längre...  *surar*


    Det viktiga i inlägget var iaf att jag kan nog den 7/11!

  • porchez

    och en sak till, idag har inte grannens hund skällt en gång, undra om hyresvärdens brev har hjälpt? *hoppas*

  • porchez

    lite ego så går det nya jobbet inte alls bra och jag är just nu helt galen på min chef!


    Jag tror jag kommer använda er som lite bollplank inför nästa vecka när jag måste prata med honom, (han är på tjänsteresa nu). Behöver specillet dig Muggles, för löneförhandling bör jag ta upp samtidigt. Du gillar ju att kräva hög lön har jag förstått det som


    Nej nu är det snart dags att krypa i säng, ska bara kolla klart på Berg flyttar in först!


    God natt

Svar på tråden Livets toppar och dalar