• fru AM

    Livets toppar och dalar

    Kikki: läste vidare på en annan länk att det är viktigt att äta ordentligt med kolhydrater på kvällen (för att slippa "svältketoner")

  • fru AM

    Kikki: Stackare! I den länken jag kopierade in står det ngt om smärtor i magen. Ska dina märkliga ketoner utredas vidare? Det tycker jag nog att du ska kräva. Är du "undernärd" trots att du äter så är det ju något skumt i görningen!

  • fru AM

    Skrattar gott år Telisfamiljens hemliga beundrare/brevskrivaren!


    Kanske är det samma vänliga person som igår ringde när vi höll på och lägga barnen och därför lät telefonsvararen ta samtalet. På svararen hörde vi sen en pipig röst som sa "Jag älskar dig!". Dolt nummer. Mycket mystiskt!


    God morgon förresten!


    Jag avsäger mig härmed titeln som spåtant efter att ha misslyckats två gånger med samma egensinniga barn: Princken. Hoan kommer uppenbarligen ut när hoan själv vill - eller när induktionsenheten har gjort sitt


     


     

  • fru AM

    Men Ore: hur går det egentligen med huset? NÄR ska ni flytta in? Jag tänkte på dig när jag passerade vägskylten med er ort på väg till landet och funderade just på det: hur går bygget ...? Det verkade vara hyfsat klart senast på tråddejten i juni?

  • fru AM
    kikki kikki skrev 2010-08-22 10:22:31 följande:
    God morgon alla......jag har sovit gott inatt men vaknade dunder förskyld.....skrattar....men vad gör det när jag inte har ont någonstans än så länge.....kolla in denna som jag fick av en kompis.....gud vad jag skrattade när han fräste "håll käften"www.youtube.com/watch
    Stackarn - fast han hade ju valt det själv ... Lite kul var det men jag förstod tyvärr inte allt de sa (är rudis på norska)
  • fru AM

    Telis: tackar som frågar men ingen utflykt idag ... Vi insåg att ett av våra kriterier (som vi tillfälligt glömt) är att det ska finnas rimligt hopp om lekkamrater till barnen i närheten. Och vi misstänker att det kan vara svårt just där.


    Vi städar hemma istället idag. Vår ordinarie golvfejare har tagit spontant långledigt. Vi vadar i dammdrivor.


    Pricken: vår nye upprorsman/kvinna från norr. Nu slutar jag gissa!

  • fru AM

    Nenne: men då blir det idag eller imorgon i alla fall! Hör man ju å toarapport + onda sammandragningar ... Hur ofta (värkarna alltså inte toabesöken). Och rosa blir det i vilket fall som helst från mig - allt blått skeppat till Televinken.


    Lycka till! Kram!

Svar på tråden Livets toppar och dalar