• fru AM

    Livets toppar och dalar

    Nä hörrni brudar vad sägs om en brunch snart igen?

  • fru AM

    Snorlis: Lilla Sigrid - alla mina kärleksfulla tankar till henne och er! Du är oerhört stark som orkar "komma tillbaka" så snart, Snorkis. Det är klart vi vill veta allt som hänt och varför men du har alla skäl i världen att inte orka. Bara om du vill, Snorkis! Kan vi i tråden vara ett stöd och ett bollplank för dig/er? Här kan du skriva allt du tänker och känner. De allra flesta som läser känner ju bara till ditt nick.


    Jag tycker definitivt att vi avvaktar med att ge fler tillträde till galleriet tills vidare, så vi håller lite på anonymiteten.


    Stor varm kram till dig och din man, Snorkis. Och kärlek till Sigrid.


    (Fint namn! Min mormors mor hette så, så det har funnits på våra "önskelistor" också!)

  • fru AM

    Det har du kanske rätt i Telis. Om du, Snorkis, vill skriva "av dig" utan att riskera att bli igenkänd så kan du ju också inboxa oss - då väljer du ju själv vem du vänder dig till. Det gäller ju alla.


    Kanske borde vi ha ett "stängt forum" som alternativ när det är riktigt jobbiga saker i görningen?

  • fru AM

    Vickan: tveksamt, eller?


    Undrar just var man annars kan ha en stängd tråd? FL har lagt ner det spåret vad det verkar.

  • fru AM

    Nenne: har du masserat vaderna? Äsch - nu ska jag inte tjata mer. Pricken kommer när Pricken vill och är klar med det nu Pricken håller på med. Liksom barn går när de är redo (hade en jobbig förstalämning av Hektor på dagis. Tror det är extra jobbigt att lämna honom för att han inte går än, utan bara sitter där i sandlådan och ser så ensam ut ...) - så jag har funderat på att gåträna honom. Men fått lära mig på Internet just det att barn går när de är redo ...

  • fru AM

    Vet inte om ni avhandlat detta redan idag men såg ni artikeln i SvD om att stress gör det svårare att bli gravid ... Ytterligare en halvfärdig undersökning som "eventuellt kan visa att stress kanske kan påverka kvinnors fertilitet" . Så späds myten på ytterligare. I alla fall slarvigt använd så blir den där "kunskapen" rätt tröttande. Även för mig som är klar med barnafödandet.


    http://www.svd.se/nyheter/inrikes/hog-stress-kan-hindra-graviditet_5172611.svd


    Mugles: det var jag som var kritisk till tre-dagars-inskolning. I mitt fall pga att Hektor inte går än och som jag upplevde det under de tre dagarna hade det svårt att rent fysiskt komma in i gruppen. Men det hade gått strålande idag om man bortser från tokbrytet vid lämningen.

  • fru AM

    Idag åt jag lunch med min man. Det hade kunnat vara trevligt om vi inte hade börjat bråka. Skräp.

  • fru AM

    Nu fortsätter "bråket" per mail istället ... Fast rätt bra - då har man  svart på vitt vad man egentligen har sagt...


    Frullan: Kan Roffe gå än?

  • fru AM
    Lapinette skrev 2010-08-23 15:27:03 följande:
    AM - jag blev förbannad när jag såg den och tog direkt en diskussion med maken om det vid frukostbordet. Shit, varför ska de lägga upp sånt i morgontidningen?Trist att bråka !
    Jag menar: HUR i hela friden lyckas t ex kvinnor i krigsdrabbade områden bli gravida då? Jag skulle i alla fall känna mig lite stressad under sådana omständigheter
  • fru AM
    muggles skrev 2010-08-23 15:30:25 följande:
    AM: det som är dåligt med bråk på mejl är att det lätt kan eskalera (är min erfarenhet). Är det same-same som är orsaken?
    Haha! Nej nu är det nygamla grejer som svartsjuka som är på tapeten! Härligt att det finns sjåar av ämnen att ösa ur!
Svar på tråden Livets toppar och dalar