• Parnassia

    Livets toppar och dalar

    porchez - Var det torsdag du skulle till kuratorn. Jag ska tänka på dig och skicka lite kraft och energi. Kram!

  • Parnassia

    Om någon är intresserad av fortsättningen på historien om "den förlorade festen" kommer den här...


    Jag kunde inte riktigt släppa detta, så jag var tvungen att lufta frågan lite lagom men en vän som jag visste varit där. Jag frågade henne om hon visste "om jag/vi gjort nåt dumt för att det kändes så konstigt med X's fest och att den verkade så seriös enligt inläggen på FB". Svaret jag fick var skönt konkret, sannolikt och enkelt. De inbjudna till denna inflyttningsfest var bara de som hjälpt till med själva flytten, de hade blivit lovade den som tack för hjälpen på inflyttningsdagen (som var för mer än ett år sedan). Och inläggen på FB var, som jag trodde och hoppades, slarvigt skrivna och oigenomtänkta. Vilket inte är helt oväntat heller med tanke på hon som författat dem, jag tror att hon skulle kunna klassas som dyslektiker, utan att vara elak.


    Sensmoral: (Eller som Percy Nilegård säger "konklusion kolon" )
    Dra inte för stora växlar på saker du inte vet allt om.


    Ha is i magen, tänk och fatta sen ett hyfsat moget beslut om hur du ska gå till väga. Självklart efter att ha pyst ut den värsta ångan någonstans där den inte gör för stor skada, typ här i tråden! Kram på er!

  • Parnassia

    Snaily - Det låter fint! Du hinner boa som en tok!


    Och jag håller med om att december är inte såååå långt bort. Vi har redan en del planer för december, jag har ju köpt julklapp till Stora och vi har ju beställt glöggen!

  • Parnassia

    Du kan ju trösta dig med att Ynglet inte kommer gråta floder om hoan blir utan julklappar. Stora skulle nog mer eller mindre gå under. Varje gång hon ser/hör om något som ens liknar ett dockskåp säger hon " ett sånt ska jag få av tomten" och jag säger varje gång: Du får ÖNSKA dig ett, sen får vi se.


    Tilläggas kan att hon får inte nåt speciellt mer av oss. Jösses, det får räcka. Ska hon ha många paket får jag väl slå in varenda dockskåpsstol i ett eget paket.

  • Parnassia

    Telis - Percy är bäst!


    "Management by not asking any questions first" eller "management by fear" är ledord i vårt förhållande är hemma!


     


    För att inte tala om hans uttalande


    "Åh, två backar läsk! TREVLIGT!
    Det kör vi med ofta, det passar lite överallt!


     


    Ja, herregud. Sitter här i min ensamhet (maken är på vift) och skrattar så jag gråter åt bar tanken på alla dumheter som kommit ur den mannens mun.


    Finns NileCity på Youtbe?!?!

  • Parnassia

    Jag skulle ju kunna dra ut på hela dockskåpsgrejen genom att verkligen göra många små paket, iaf 24 st och lägga i hennes paketkalender. Men hon är nog för liten för det, så innan julafton kommer och själva skåpet levereras har väl minst 23 saker redan försvunnit.

  • Parnassia

    Filcravings har jag även när jag inte är gravid! Och champis. Och ostbågar. Och stekt falukorv med stuvade makaroner. Och äpplen. Och leverpastejmackor.

  • Parnassia

    Telis! Det var nog den bästa idén på rikigt länge! Det är taget! Tur att min man inte smygläser. Vad jag vet ska väl tilläggas.


     


    *ger mig ut och surfar rätt på en DVD-box*

  • Parnassia

    Jag kan surfa själv, jag är inte rädd!

Svar på tråden Livets toppar och dalar