• Parnassia

    Livets toppar och dalar

    Det får man göra 3 ggr per termin (eller är det två). Gör man det annars gäller väl samma som vid annat "fusk", hoppas ingen märker det.


    Men bor man som jag är det omöjligt. För nära till dagis och för mycket känt folk överallt. Jag skulle bli påkommen direkt.

  • Parnassia

    Mugglan! Coolt! Och underbart att du njuter så. Jag sitter här och myser också när du skriver om att du myser i hemlighet vid fikat på jobbet. Kram!

  • Parnassia

    Cicci - menar du att du vill vabba fast du är föräldraledig? Det har jag aldrig funderat på. Kan man det?


    Man kan ju bryta föräldraledigheten om man själv blir sjuk och istället sjukskriva sig, men då måste väl den andra föräldern vabba istället?


    Men återigen, vem kan kontrollera detta? Om förälder nr vabbar alltså? Och återigen igen, vågar man chansa? Då kanske SGI ryker eller nåt annat hemskt.

  • Parnassia

    Snorkis! Vad glad jag blir att se dig här idag också! Och bra jobbat att ha klarat av den här dagen också!


    Jag säger som de andra, SJÄLVKLART är du mamma, och för tjyven, ÖS ur dig så mycket du orkar. Det är ju det vi är bra på här, ÖSA och LYSSNA!


    Jag tycker att det du skriver är fullständigt logiskt. Motsatsen vore konstigt.


    KRAM!


    Hur har det gått för din man idag?

  • Parnassia

    Vilka oerhört vackra dikter och väl valda ord.


    Mina tårar rinner och jag inser att jag kan inte ens tillnärmelsevis förstå vidden av er sorg Snorkis och ska jag vara ärlig törs jag knappt försöka. Jag orkar inte ens tänka klart de tankar som poppar upp.


    Kram igen! (även om det känns så otroligt fjuttigt)

  • Parnassia

    Aleta - usch vad jobbiga saker ni gått/går igenom. Kram till dig! Och grattis till jobbet! F


    Får man fråga när graviditeten avslutades, alltså i vilken vecka? *förvirrad*

  • Parnassia

    Vickan bloggar ju också ibland, men hon får väl delge länken själv om hon vill.


    Sedan kollar jag en blogg till som någon i tråden skriver, men jag vet inte vem! Jag tror iofs att den personen inte hänger här längre, men jag kan ha fel... Någon som vet vem det kan vara?

  • Parnassia

    Appropå Vickan. Hur går det med Trollets vällingätning? Och appropå amning, hur gör du med det nu och hur tänker du inför jobbstarten?


     


    Mina amningsfunderingar är inte så djupa som era, men det är en intressant diskussion.


    Lilla håller på att sluta här tror jag, det är inte mycket till amning på dagarna, men på nätterna däremot vill hon snutta mer än typ varannan timma! Jag håller på att bli GALEN! HUR ska jag komma ur detta med orken och humöret i behåll?!

  • Parnassia

    Muggles - vi har försökt och inte lycktas med flaska på kvällen. Hon hinner bli för trött och ger vi tidigare har hon inte hunnit bli hungrig sen middagen. Kort sagt vi behöver nog hitta nya rutiner, men kan just nu inte för mitt liv förstå hur de skulle se ut...

  • Parnassia

    Aleta - usch vad jobbigt! Verligen hemskt! Jag blir så ledsen när jag hör din historia, livet är så orättvist!

Svar på tråden Livets toppar och dalar