• Tinga

    Livets toppar och dalar

    Nu har maken och jag varit flitiga; han har handlat och jag har fixat ekonomin (tänkte inte bli kandidater till Lyxfällan ). Skönt att ha det gjort inför helgen. Nu blir det nog en liten fika innan det är sängdags. Har allvarliga planer på att gå upp kl. 5 imorgon bitti för att springa, så då är det bäst att komma i säng i vettig tid.

  • Tinga

    Skönt att det är fredag imorgon, men vart tar tiden vägen? Känns som att veckorna i princip bara består av fredagskvällar och måndagsmorgnar.

  • Tinga

    Usch, det var inga roliga räkningar att betala den här månaden; maken och jag bestämde oss för att belöna oss för att vi lyckats "skapa" Piff & Puff, så lite mer glitter till mitt vänstra ringfinger och en Omega-klocka till honom skulle betalas nu. Jag påpekade vi något tillfälle att det finns något som heter "push present" (det funkar inte att vara subtil med min man ); inte för att det blev något krystande när Piff & Puff föddes, men ja; ni fattar. Då tyckte maken att han minsann ju också haft del i det hela och att det inte var mer än rätt att han också fick en present. Tja, tänkte jag; bara jag får min ring är jag nöjd, så om "priset" är att han ska få en klocka må det väl vara hänt. Klockan var dessutom dyrare än min ring, så nu har jag lite "till godo". (Det finns en lång smyckesönskelista att ta ifrån, så det blir nog inga problem att fylla min "kvot. )

  • Tinga

    Oupsie - tack för tipsen! Ett av målen med resan är ju att shoppa mig lycklig , så Primark var ett bra tips. Kul att handla lite barnkläder utomlands också, annars är Piff & Puff riktiga "POP-barn". Köpte litegrann i Frankrike i somras.


    Zoo tror jag att vi sparar tills något tillfälle när barnen är med, men Towern skulle ju kunna vara något. Ganska många muséer i London har ju fritt inträde, så då kan man gå in och kolla bara litegrann, och sen raskt gå vidare när man tröttnat.


    Och musikaler har vi bokat, ja. Av tre kvällar ska vi på musikal två; Billy Elliot och We will rock you.

  • Tinga

    Porchez - du får försöka peppa dig själv med att chefen ju faktiskt valt ut dig till den här tjänsten, och det har han ju gjort för att han tror på dig. *pepp, pepp*

  • Tinga

    Snorkis - ska fixa en bild när jag snyggat till naglarna lite. Usch ja; jag har också alldeles för dyr smak för att det ska vara hälsosamt för plånboken, mest koncentrerat på smycken och möbler i mitt fall.

    Vad skönt att höra att du haft en bättre dag idag! Vad gäller din fråga om vad jag egentligen tror händer vid döden tror jag att jag får fundera lite, och återkomma. Nu måste jag verkligen logga ut, annars blir det pest(igare) att gå upp tidigt imorgon.

  • Tinga

     


    Snorkfröken77 skrev 2010-10-21 21:51:38 följande:
    Annars har jag faktiskt unnat mig en ny handväska! (inte så otippat!) En svar väska med silver HW och lackat svar läder med rynkeffekt. Ååååh, den är så fin...

    Det är som konstaterats tidigare idag tillåtet att shoppa sig lycklig. Inte för att det på något sätt kan sättas i relation till att förlora sitt barn eller andra hemskheter man kan drabbas av, men det kan iallafall få en att känna sig lite bättre.

    Nähä, logga ut var det! Natti, natti!

  • Tinga

    Guten morgen! Jag tog mig faktiskt upp för jogging kl. 5 imorse, så dagen fick en bra start. Skönt att komma hem och bara kunna ta det lugnt, när träningen redan är avklarad.

    Tjoho - fredag!

  • Tinga

    Ingen snö i Skåne iallafall, åtminstone inte i Lund, och det tackar jag särskilt för. Snö från jul fram till i början av mars hade passat mig fint, men därutöver känns onödigt.

  • Tinga

    Haha, egentligen är jag inte alls någon morgonmänniska, men jag är å andra sidan en viljemänniska, så när jag väl bestämt mig brukar saker bli av, så även löpning kl. 5 på morgonen. Maken (och säkert många andra ) tycker att jag är tokig, men det bjuder jag på.

  • Tinga

    Den här helgen tänkte vi börja ta tag i lite inomhusprojekt igen, efter att mest ha ägnat oss åt trädgården och andra uteprojekt under sommaren. Piffs rum är först ut att piffas (haha, fy vad dålig ) upp; ska måla och lägga nytt golv. Sen ska min syster med sambo få göra någon tjusig väggmålning istället för fondtapet där inne. Planen är att köra skogs/djurtema i Piffs rum och vattentema i Puffs rum.

  • Tinga

    Ore skrev 2010-10-22 10:19:45 följande:


    *Tindrar med ögonen angående all shopping ni nämner*. Fick inte heller någon "push"-present, men det blir nog ett fint halsband till mig efter att maken är klar med det bygget som han jobbar med på dagtid. Och med tanke på vilka uppoffringar jag gör så lär det bli jäkligt mycket dyrt bling i det halsbandet!!! Ska också undersöka om jag inte kan bli litet mer intresserad av dyra väskor Fast jag satsar nog på att bygga upp skoförrådet litet först   

    Hur kunde jag glömma mitt intresse för skor när jag nämnde smycken och möbler innan? Har nog ungefär 40 par i garderoben hemma, och skulle gärna ha fler. (Jobbar på det! )

  • Tinga

    AM - absolut kan man ha i lite extra kanel också.

    Telis - konstigt, men om man klickar på originallänken i mitt inlägg så funkar det, medan länken i AM:s citat leder en till renat.

  • Tinga

    BS - det blev en tredje ring till vänster ringfinger. Har sen tidigare en förlovningsring med borstad yta och en vigselring med blank yta och briljanter. Nu lade jag till en lite smalare alliansring med briljanter. Men som sagt - utlovad bild kommer i helgen.

Svar på tråden Livets toppar och dalar