Inlägg från: sweetstreet |Visa alla inlägg
  • sweetstreet

    Livets toppar och dalar

    Luna,


    kanske bir det dig jag ska fråga nästa gång vi lämnar staden då för semester. Alltså att du "gör en Hattis" och bor i vår lgh med våra katter....?

  • sweetstreet

    Fast jag har ju ingen aning om ifall Hattis skrivit höär att det var en hemsk upplevelse att bo i vår lilla lägenhet......  


     


     


     

  • sweetstreet

    AM,


    jotack det är väl ok. Vår Sverigevistelse blev över förväntan så det lever jag nog på ett tag. Jag ahr ju alltid lite småångest innan vi resr hem. Allt som ska hinnas med. Alla förväntingar etc etc.... Denna gång blev det ändå en bra balans mellan aktivitet och mer lugna saker. Självklart blev det lite familjedramor också men så är det väl alltid.... ?


    Jobbmässigt är det dock INTE bra. Jag kände på en gång när jag kom hit idga att  stället får mitt blodtryck att rusa i höjdeb bildligt talat. jag TRIVS vekrligen INTE. Men just nu är jag lite fat i en fälla. Ska börja se mig om efter jobb nu under hösten har jag tänkt, men eftersom det kommer ta ett tag innan vi får våra Green Card kan det vara knepigt att få annat jobb.



     


    Lill-Skruttan mår däremot strpålande bra! De här dryga 2 vekcorna i Sverige fick henne att helt switcha om till svenska på slutet! COOLT!! Men nu när hon är tillbaks här lär det återgå till engelska igen.


    Annars är väl typiska svengelska uttryck hon säger:


    "I wanna gå följa med"


    "I sitter på stolen"


    "I har ett moskito bite på benet"


    etc...


     


    Men som sagt nu är det mer svenska somgäller ett tag.


    Hon ÄLSKAR Laban just nu och tar en hel del uttryck från den Labanfilm hon sett typ tusen ggr på den här Sverigeresan.


    T ex kastar hon väldans mycket frisbee....


     


     

  • sweetstreet

    Luna,


    ah så ni bor i Skåne!


    Min man är därifrån så vi tillbringade vår ena semestevecka i just Skåne!


    FIINT!!!!

  • sweetstreet

    Fan vad jag slinter på tangentbordet HEEELA tiden!! Hm, typos överallt.


    Hoppas ni fattar vad jag menar även när jag sluddrar i skrift!!!!

  • sweetstreet

    Snaily,


    TUR!!!


    Jag hoppas så att de tyckte det var bra. Men jag tror det.


    De verkar iallafall blivit lite småkära i våra katter! Men det är svårt att undvika så länge man inte har kattfobi såklart. Även Lappis och Nenne har ju haft den äran att träffa åtminstone Lipton. Lappis träffade även tazo men han fanns inte när Nenne var åo hälsade på.

  • sweetstreet

    Tycker rent allmänt att Lillskruttan vuxit ENORMT mycket under den här resan. inte kroppsligt då utan mentalt. Hon känns otroligt mycket mer vuxen nu än innan vi åkte. tror hon haft ngn form av utvecklignsperiod eller så under tiden kanske? Eller så har bara alla nya intryck gjort att hon växt?


    Man kan prata och resonera mycket mer med henne nu än innan vi åkte. Hon har även fått en helt annan vilja än innan och meddelar mer än gärna sina åsikter!

  • sweetstreet

    Nä gott folk,


    nu ska jag ta opch dra från jobbet för att gå till tandläkaren. Jag VET redan nu att jag kommer få skäll för att jag itne flossar tillräckligt... Buhuu! Jag är en usel flossare. Ofta gör jag det jättebra just efter mina tandläkarbesök, men sedan tenderar flossandet att avta....


     


    Men just nu känns det som om flossgnäll är klart mer välkommet än att sitta här och känna sig totalt omotiverad. Usch vad jag hoppas att jag ska återfå åtminstone liiite motivation. Annars kommer hösten bli otroligt tung...


     


    Tjippelipp och Nenne du bara MÅSTE skicka ett sms NÄR Pricken TITTAT UT!!!!!! jag vet inte när jag kollar tråden igen. Så SMS måste skickas! Annars kommer jag och tjuvar tillbaks kattluckan minsann!!!!!!!!!


     

  • sweetstreet

    PB,


    heeeej! Jag såg det faktistk när jag skummade! Söta du!


    Men tyvärr måste jag springa nu. Sorry! Kanske kan vi chattra mer någonannan gång när jag hinner in i tråden.


    Kram!

Svar på tråden Livets toppar och dalar