• Telis

    Livets toppar och dalar

    Vänner, du behöver inte inboxa, jag hade redan ditt nummer. Jag sms:ar dig sen när Pricken är ute.

  • Telis
    passionsblomman skrev 2010-08-26 17:48:20 följande:
    OB! Fru Tam Pong...
    Haha, eller som hon på TV4 Nyheterna som skulle säga "ÖB Ove Victorin" men sa "OB Över Victorin".
  • Telis
    fru AM skrev 2010-08-26 17:07:48 följande:
    Telis: jag åker med Cicci  till dig imorgon och vi planerar att starta monstertrucken vid 10-tiden. OK? 
    Det blir jättebra!
  • Telis

    Lunagarden, det är långt ifrån alla som har haft svårt att få barn här. Men att inte klampa in och komma med okänsliga eller olämpliga kommentarer gäller väl överallt? Man går ju knappast på en fest där man inte känner någon och ställer och skriker i dörren att man är gravid, oavsett om man ser att hälften på festen är gravida eller inte? Jag tycker alltid att det är onödigt att såra människor så därför kan man ju tänka sig för en extra gång innan man postar något i en ny tråd, oavsett om det står att man ska göra det i trådstarten eller inte.

  • Telis

    Synd att jag inte är släkt med nenne för i så fall hade jag nog börjat ringa och terra både P och avdelningen vid det här laget.

  • Telis

    Ja, just det ja, PB - vad helt totalt jättegalet med din sambo och polisförhöret! Hoppas att det reder ut sig utan att det påverkar varken hans nuvarande eller framtida jobb!

  • Telis

    Så, nu finns det ett foto på en jättesöt liten pyjamaskille i galleriet!

  • Telis
    Lapinette skrev 2010-08-26 20:17:54 följande:
    Nu har det ju gått ett dygn sedan nenne fick värkar ... stackars, stackars liten!
    Lappis, enligt hennes blogg (eller var det i en kommentar på Sweetans blogg?) så började hon få värkar igår på eftermiddagen. Så då har vi ju passerat dom där 24 timmarna med råge.
  • Telis

    Oupsie, nu när september nämnde migrän så kom jag ihåg din fråga om det kunde vara migrän jag har. Jag tror inte det, jag får migrän också en eller ett par gånger om året och det är gör ondare men inte lika länge. Det här känns mer som spänningshuvudvärk, fast den sitter på en sida, och sitter i flera dagar i rad. Men å det tredje så har jag haft ögonmigrän också och då får jag ingen huvudvärk alls så vad vet man egentligen?

Svar på tråden Livets toppar och dalar