• Telis

    Livets toppar och dalar

    nennesjuttioåtta skrev 2010-08-24 12:43:02 följande:
    jappp, tyvärr bodde vi inte här då Meh, gjorde du det?!?!? har jag missat något stort här eller är jag bara borta som vanligt?
    Hihihi, näe, inte har jag bott där inte. Det är snöovädret var inte så lokalt bara.
    nennesjuttioåtta skrev 2010-08-24 12:47:55 följande:
    telis – jag shottar laktulos i förebyggande syfte. Japp, jag gasar här. Plattan i mattan. Vet inte om det gett den effekt jag hoppats på men jag har bara "underhållsdos" än. 

    Skitsmart att göra det!

  • Telis

    nenne, nej men det var ju Parnassias snöstorm jag var med om! Sjuttonde november -95. Åh, det var tider det! Och redan i november. Det betyder ju att om vi har tur så kan det komma massa snö om mindra än tre månader, wihiii!

  • Telis
    nennesjuttioåtta skrev 2010-08-24 13:03:46 följande:
    teli — HAHAHAHHA ! JAaaaa, och så kan vi åka skidor i år igen!!!! Visst, visst? VEEED!
    Jaaaaaaaaaaaaa!!!! Veeeeeed!
  • Telis

    Parnassia, men så var det väl i vintras ungefär?

  • Telis

    Jag har varit ute och förlustat mig och druckit rödvin så här blir det stup i säng. Men Telispappan rapporterar en stooooooor bajsblöja (på Televinken) innan nattningen! Tjohooo!

  • Telis

    MSW, vad roligt med huset! Berätta gärna mer.


    Izzie, jag glömde säga det men det är jättekul när du tittar in. Håller tummarna för syskonförsöken!


    Cicci, men gud vilket tråkigt ställe du verkar jobba på. Hoppas du hittar något annat! Om det är ok med AM och BS att du kommer trots att Skorpan är snorig så är det okej med mig!


    Säg grattis till Skorpan idag, Cicci!


    smint, skönt att du mår bättre! Lite tur att ni gått omlott med sjukan, du och sambon, ändå. Det måste ju vara fruktansvärt om man är sjuka bägge två saktidigt och man har ett barn att ta hand om och roa.

  • Telis
    muggles skrev 2010-08-25 08:01:49 följande:
    Det där är ju rätt häftigt - hade ju aldrig hänt utan tråden... Historielektion till alla nya: "den här" tråden skapades av Frullan en gång i tiden och den allra första i raden är den här: www.brollopstorget.se/Forum-1-13/m1792110-1.h... Och nästa år är det 5-årsjubileum!
    Jag var tvungen att kolla vem av (dom befintliga) trådisarna det var som svarade Frullan först och det var koko. Redan på sidan 2 eller 3.
  • Telis

    nenne har förresten inte sms:at än, vilket ni säkert redan begripit eftersom jag inte skulle sitta här och skriva skitsaker med små bokstäver om hon hade det.


    Max fyra dagar nu tills Pricken är här!

  • Telis

    Cicci, ja jag menade för att hon har namnsdag idag! nDu får gratta både idag och imorgon!

Svar på tråden Livets toppar och dalar