• Telis

    Livets toppar och dalar

    Piggelin, ja just det ja, hon i London hade väl egentligen ett nick med August som i augusti men hade Strindberg på bilden, det var kul! Nån tysk minns jag fortfarande inte dock.


    Piggelin, det var bra med både Zozo och junilejon även om junilejon hade en galen otur med en massa saker, jobb och jättesjuk kompis osv.


    Cicci, det vore jättekul om du kom förbi även om det blev en kortis. Kommunalt eller med bil funkar lika bra, jag mejlar er tre om vägbeskrivning osv.

  • Telis

    Hattis, kära nån, hur länge har du smygläst egentligen? Clownis var ju evigheters evighet sen.

  • Telis
    smint skrev 2010-08-24 08:21:40 följande:
    haha känner precis igen mig, man vill inte in och vara ngn spion, jag känner till de flesta av de nicken som ni pratat om de senaste så jag har nog läst ganska länge också.. har man väl börjat läsa så är man fast
    Varför inte skriva då då?

    Hej Izzie! Vad roligt att se dig! Hoppas att du aldrig hinner börja nojja.


    Men nenne, Pricken ska ju födas idaaaaaaaag, vad gör du här?

  • Telis

    Jäkla radbrytningar! Varför är det alltid muppar som jobbar med webbutveckling?

  • Telis

    Och när ska den där j-a rapsoljan börja verka?!

  • Telis

    AM, han dricker vatten till varje måltid (fast jag är osäker på hur mycket han verkligen får i sig, det mesta kanske hamnar i haklappen) och sen får han ju fortfarande rätt mycket ersättning. Det borde inte vara något problem.


    Har inte provat termometertricket den här gången, tänkte att det kanske var för dom gångerna när det var totalstopp? Här bajsar han ju rätt många gånger per dag men det kommer väldigt lite varje gång och det verkar göra väldigt ont. Och så verkar det jobbigt, han stönar, blir genomsvett och ser ut som han ska få blodstörtning. Lilla gubben.

  • Telis

    Stämmer det att man måste köpa vinterkläder till barnen redan nu för att det blir utplockat sen? Men hur tusan vet man vilken storlek man ska köpa då?! Och som Televinken har jobbat sig igenom en massa storlekar redan så lär väl inte en enda storlek räcka hela vintern - köper man två vinterkit då eller?


    /Svar till förvirrad mamma

  • Telis

    AM, ska prova det! Annars ser jag fram emot ditt besök på fredag extra mycket.

  • Telis

    AM, han är inte så lång - drygt 70 tror jag. Fast kläder i 80 passar bra, jag fattar inte riktigt det där.


    Måste man ha just overall? Funkar det inte med jacka och byxor när han är så liten?


    smint skrev 2010-08-24 09:47:51 följande:
    Skrev tidigare i helgen att jag gärna vill och har gjort några försök genom åren, men jag hinner inte med i ert tempo, sitter inte framför datorn på dagarna och kvällarna är jag helt slut. Så det är anledningen. Men jag hoppas kunna skriva mer snart.  Sedan tror jag man blir lite "feg" också, eller jag vet inte.       idag ligger jag i sängen och är bedrövligt magsjuk så nu kanske jag hinner med ett till i em.. 

    Men vi har inga regler om att man måste skriva X antal inlägg om dagen. Hinner man läsa allt, hinner man väl skriva lite också?


    Jaja, huvudsaken är ju att man inte kommer in och säger första gången att "jag är gravid!"

Svar på tråden Livets toppar och dalar