• Telis

    Livets toppar och dalar

    Åh, stackars lilla Ru! Hoppas att han piggnar på sig snart!

  • Telis

    Jag tyckte att det var ett evinnerligt spring på barnmorskorna på vårt rum på BB. Tyvärr var det ju aldrig samma, så det blev samma presentationer och samma frågor varenda gång, och dessutom envisades alla med att tro att T var en tjej.


    snaily, varför tror du att Ynglet kommer så mycket för tidigt? Är det pga av dom där KUB-sifforna och vad dom kunde bero på eller en känsla bara? Läskigt förresten att ha 13 mil till förlossningen, även om jag vet att "alla" har det där uppe i norr och klarar det alldeles utmärkt.

  • Telis

    Jag håller med PB här. Jag är kanske också lite löjlig men jag vill vara hyfsat anonym på nätet och försöker vara det men ändå händer det att man blir outad på olika sätt här. Den risken lär ju inte bli mindre ju fler vi är som har tillgång till galleriet med namn och andra detaljer från våra liv. 


    Vickan, jag tar inte bort bilder på eget bevåg bara för att dom är gamla men om du vill att jag ska ta bort någon på dig så gör jag givetvis det. Det gäller alla er som är med i galleriet by the way.


    Jag får det till att det är fem personer som inte varit inne här det senaste året (typ), dom kan jag ju ta bort. Men det lär ju knappast minska antalet bilder så dramatiskt, om det är det ni vill? Sen är det fyra till som inte är här så värst ofta men som ändå varit här ganska nyligen, det känns taskigt att bara ta bort dom. Vi har ju inget krav på att man måste skriva i tråden med en viss regelbundenhet.


    Vad tycker ni andra? Om vi fortsätter att hålla galleriet öppet för alla som vill så vill jag nog ta mig en rejäl tankeställare först om jag vill fortsätta vara med eller inte innan vi lämnar ut länken något mer.

  • Telis
    Lapinette skrev 2010-08-20 22:33:51 följande:
    Samtidigt så har ju nästan alla i tråden varit nya här en gång i tiden.
    Jo, det har ju alla varit. Men det har ju dykt upp rätt många under åren också som har skrivit ett tag och sedan försvunnit igen. Alla som finns i galleriet nu har till exempel träffat någon annan i tråden, även om det inte finns någon som har träffat alla.
  • Telis
    viktualia skrev 2010-08-20 23:05:16 följande:
    Och en besvärligt fråga är ju hur man hanterar inaktiva eller helt frånvarande medlemmar i galleriet... Det är nog flera av dem som finns där, som helt glömt bort att de lagt in bilder i det där galleriet... och var går i så fall gränsen för inaktivitet....

    Dom som finns där nu (med undantag för Snartis) har iallafall varit inne i tråden i år.

  • Telis

    Oj, vad du har mejlat, Lappis! Får ta tag i dom imorgon, det börjar bli sent för en sån kvällströttis som mig.

  • Telis
    snaily skrev 2010-08-20 23:11:34 följande:
    Samtidigt som det var väldigt skönt att ha fått se bilder på folket man skulle träffa innan man gick på den där första nervösa trådträffen...
    Fegisar göre sig icke besvär!

    (OBS, skämt! )

  • Telis
    Telis skrev 2010-08-20 23:15:56 följande:
    Fegisar göre sig icke besvär! (OBS, skämt! )
    Vill också förtydliga att jag verkligen kastar sten i glashus här. Själv gick jag och höll Vickan svettigt i handen till första riktiga tråddejten.
  • Telis
    Telis skrev 2010-08-20 23:18:22 följande:
    Vill också förtydliga att jag verkligen kastar sten i glashus här. Själv gick jag och höll Vickan svettigt i handen till första riktiga tråddejten.
    Åh, nu blev jag riktigt sentimental. Vickan, gumman, supersnällaste raringen, har jag berättat hur extremt tacksam jag var för att jag slapp gå dit ensam?
Svar på tråden Livets toppar och dalar